avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 171 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Achiziționare tableta pc din China
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Achiziționare tableta pc din China

Buna ziua, intentionez sa achiziționez o tableta pc din china in valoare de € 253,48. Intrebarile mele sunt urmatoarele : ce ar trebui sa platesc in plus fata de pretul mentionat (TVA, taxe vamale) si ce curier imi recomandati? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 16:36, 1 Octombrie 2014
Doamna Giulia,
Acest forum, așa cum îl arată și numele „avocatnet”, vă oferă consultații juridice !!!
Ce plătiți Dvs. în plus și ce curier utilizați sunt opțiuni care nu au nimic de a face cu aspectele juridice ale achiziției dorite de Dvs.
Doamne ajută !
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Septembrie 2014
Rezolvatorul, Consilier juridic
Acest forum se adreseaza si spetelor contabile si fiscale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva import online Adriana Filis Adriana Filis Buna ziua, Va rog, sfatuiti-ma in legatura cu o situatie: Intentionez sa deschid o societate comerciala prin care sa comercializez bunuri achizitionate ... (vezi toată discuția)
Taxe import china calin andrei calin andrei Buna ziua, Doresc sa achizitionez 2 utilaje din China pe care sa le utilizez in procesul de productie (un CNC si o masina de infoliat).Care sint toate taxele ... (vezi toată discuția)
Tva ue anabeldiman anabeldiman Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea speta. Firma X din Germania livreaza materie prima firmei Y din Romania. Pentru ca firma X aduce materia prima ... (vezi toată discuția)