Ma judec din 19.12.2012, este a 3 oara cand mi se suspenda cauza, chiar a 3-a oara mi s-a respins repunerea pe rol pe motiv ca nu am indeplinit prev art.155 indice 1 alin2, desi eu cred ca am depus separat cum mi s-a cerut pentru fiecare parat in parte ce mi s-a cerut, trebuia sa dau vre-o taxa?, daca da ,nu trebuia sa mi se comunice, eu nefiind de specialitate, am facut si plangere penala ptr.judecator, l-am recuzat, dar se pare ca se ajuta partea adversa.Am cerut si daune interese si daunemorale fiind in culpa, mentionez ca am iesit la pensie si inca nu am primit din culpa procesuala, decat de la 2 scoli acea majorare de 50% si foarte putin din 25%, de la aceiasi scoala, care refuza sistematic sa-mi acorde sentintele definitive si executorii, mai mentionez ca DEPUTATUL DE COVASNA este din zona unde se refuza sa fiu repusa in drepturi.Ce pot face, unde am gresit?Multumesc
Sa precizez suma cu care am fost prejudiciata de la fiecare scoala in parte, am precizat, dar nu am depus si precizat la fiecare parata probele , desi cand prima oara s-a suspendat am precizat si probe si suma, dar facand cerere de recuzare , ca au disparut acte din dosar si o plangere penala judecatorului pentru abuz de putere, ajuta partea adversa, dar innainte sa se de-a rezolutia mi-a explicat(si nu am inteles nimic, sa precizez temeiul de drept si de fapt, concret am solicitat si daune interese si daune morale si.incadrez juridic, nu sunt de specialitate,..se trage de timp, ce pot face?