avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces de partaj , 9 ani cu probleme , cu minciuni , ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces de partaj , 9 ani cu probleme , cu minciuni , cu amenzi si cu o injustitie partinitoare

contradictii cereri parte adversa
impartialitate judecator
a doua rejudecare cu semnul ? la aceasi instanta
intimidare cu amenzii ptr. a ceda la solicitarile instantei si a oferii drepturi necuvenite partii adverse
refuzare suspendare proces ptr. comfirmare incepere urmarire penala , marturie mincinoasa partea cu interese
refuzare recuzare ptr. prezumtia de abuz in serviciu si de dusmanie , plangere penala judecator.
refuzare judecator de a lua la cunostinte de actele de la dosar ,ptr. ca nu care cumva sa altereze interesele partii cu conexiuni
constructii retinute pe alt teren in iap , cel solicitat de catre partea adversa si regasite pe alt teren , obligand expertul sa efectueze expertiza si cu mentiunea ca Ulterior prin sentinta civila judecatorul va decide terenul pe care se afla constructia respectiva

Cerut in instanta dupa 14 ani , acceptat de instanta si motivat cu un citat dintr-o cerere de constatare ptr. Recunoastere a uni drept de propietate ,cerere suspendata , la cererea partii adverse.

Incheiere bazata pe o alta incheiere suspendata

[Completare din topic dublat]
Ultima modificare: Luni, 6 Martie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:47, 2 Martie 2017
In mod clar partea adversa nu joaca cinstit.Din pacate nu toti judecatorii sunt impartiali si onorabili,de multe ori sentintele se dau pe bani, nu pe dreptate.
contradictii cereri parte adversa de fond sau superficiale? relevante sau nu?
impartialitate judecator Adica partinire vreti sa spuneti?
a doua rejudecare cu semnul ? la aceasi instanta nu inteleg
intimidare cu amenzii ptr. a ceda la solicitarile instantei si a oferii drepturi necuvenite partii adverse nu inteleg, ati avut avocat, care erau temeiurile amenzilor? le-ati contestat, ce s-a intamplat?
refuzare suspendare proces ptr. comfirmare incepere urmarire penala , marturie mincinoasa partea cu interese Pai exista deja dosar penal sau nu?
refuzare recuzare ptr. prezumtia de abuz in serviciu si de dusmanie , plangere penala judecator.cum ati dovedit dusmania?
refuzare judecator de a lua la cunostinte de actele de la dosar ,ptr. ca nu care cumva sa altereze interesele partii cu conexiuni Nu inteleg, daca ar fi cunoscut actele nu putea decide stramb? Pare ca abia ce spuneati ca nu judeca drept...
constructii retinute pe alt teren in iap , cel solicitat de catre partea adversa si regasite pe alt teren , obligand expertul sa efectueze expertiza si cu mentiunea ca va CA ULTERIOR PRIN SENTINTA CIVILA JUDECATORUL VA DECIDE TERENUL PE CARE SE AFLA CONSTRUCTIA RESPECTIVA Asta e de-a dreptul absurd, l-ati reclamat pe expert?

In rest, imi e greu sa va ajut cu o opinie, sunt doar chestiuni disparate, fara continuitate, nu cunosc ce s-a intamplat efectiv si nici care anume este intrebarea dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expert topo partinitor ionfliundra ionfliundra Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez in situatia in care expertul topo fiind amenintat de partea adversa si-a schimbat raportul de expertiza in favoarea ... (vezi toată discuția)
Efectuarea unei alte expertize dupa contraexpertiza adi8165 adi8165 Buna ziua Am un dosar de granituire in care s-au efectuat 2 rapoarte de expertiza topografica, raportul de expertiza initial si cel de contraexpertiza ... (vezi toată discuția)
Martori rude cu partile Cris1971 Cris1971 Daca una din parti chema ca martori frati ai partii adverse, acestia pot fi contestati de partea adversa? Logic n-ar trebui sa ii poata contesta pt ca sunt ... (vezi toată discuția)