avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inselaciune?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Inselaciune?

buna seara,va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns.....un asa zis,,prieten"
imi face plingere la politie unde spune ca mi-a dat o suma uriasa de bani,ptr ai achizitiona un bun....nu are nici o dovada in acest sens,nimic scris,dar si-a luat ca martor amanta ca sa-i sustina acuzatia.pot fi acuzat de insalaciune?
Cel mai recent răspuns: camy20 , utilizator 20:39, 27 Septembrie 2014
Martorul este util, dar nu si suficient in dovedirea celor afirmate. Ptr Achiziția unui bun, mai ales ca Spuneti ca este vorba de o suma mare de bani, ar fi trebuit un mandat special in acest sens. Acum depinde despre ce suma de bani este vorba, si ce bun trebuia sa achizitionati.
sustine ca mi-a dat suma de 60000 de euro,si ca eu i-am promis ca-i cumpar un ap scos la licitatie de o banca.....repet....nu are nici un fel de dovada in acest sens.....doar aceasta asa zisa martora!
Pentru un sfat pertinent,cred ca ar trebui sa vorbiti cu un avocat si sa-i relatati exact ce s-a intamplat, daca aici nu doriti sa detaliati. Sunteti acuzat pe nedrept sau este intemeiata plangerea?
sunt acuzatii pe nedrept,aduse de un infractor recidivist(camatar),iar mai mult nu am ce detalia,saptamina trecuta,am primit o citatie de la politie,unde aveam calitatea de faptuitor,dosar care nu era inregistrat la acea data la parchet.stiu ceea ce a declarat in plingere si mai stiu despre martora pe care o pune sa minta,ptr ca mi-a spus ceea ce intentiuoneaza sa faca cu mult inainte de a face plingerea.Nu au nici o dovada,este acuzatia lui....iar martora(amanta)....au mers impreuna la sectia de politie....ei nu au probe sa-si sustina acuzatia,eu nu am probe sa sustin ca ei mint....intrebarea meaera. daca pot fi acuzat de insalaciune in cazul de fata
Acuzata sunteti din moment ce s-a depus plangere penala, cred ca va intereseaza daca puteti fi gasita vinovata daca nu exista probe impotriva dvs. Daca situatia de fapt este cea descrisa, nu aveti de ce sa va faceti probleme, nicio persoană nevinovată nu poate sa fie trasă la răspundere penală.

Alte discuții în legătură

Acuzatie spart parbriz anaana1955 anaana1955 Un vecin m-a reclamat la politie ca i-am spart parbrizul ,aruncind un obiect de la geam. In plingerea lui scrie \" cred ca ea a spart parbrizul pentru ca a ... (vezi toată discuția)
Audierea in calitate de martor bozzont bozzont Am fost chemat la politie unde mi s-a spus ca o anumita persoana a depus plangere impotriva unui grup de persoane din firma in care eu lucrez pentru o anumita ... (vezi toată discuția)
Abuzuri Paull24 Paull24 In urma cu cateva luni o domnisoara ametita si-a lasat telefonul pe o masa de afara si ea a plecat cu alte probleme. Toate bune si frumoase pana cand eu si un ... (vezi toată discuția)