avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inselaciune?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Inselaciune?

buna seara,va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns.....un asa zis,,prieten"
imi face plingere la politie unde spune ca mi-a dat o suma uriasa de bani,ptr ai achizitiona un bun....nu are nici o dovada in acest sens,nimic scris,dar si-a luat ca martor amanta ca sa-i sustina acuzatia.pot fi acuzat de insalaciune?
Cel mai recent răspuns: camy20 , utilizator 20:39, 27 Septembrie 2014
multumesc frumos ,Domnul avocat.....inca o intrebare,politistul care ancheteaza acest caz,poate da detalii despre continutul dosarului si altor persoane care nu sunt implicate in aceasta ancheta?poate politistul fi tras la raspundere daca face acest lucru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie spart parbriz anaana1955 anaana1955 Un vecin m-a reclamat la politie ca i-am spart parbrizul ,aruncind un obiect de la geam. In plingerea lui scrie \" cred ca ea a spart parbrizul pentru ca a ... (vezi toată discuția)
Audierea in calitate de martor bozzont bozzont Am fost chemat la politie unde mi s-a spus ca o anumita persoana a depus plangere impotriva unui grup de persoane din firma in care eu lucrez pentru o anumita ... (vezi toată discuția)
Abuzuri Paull24 Paull24 In urma cu cateva luni o domnisoara ametita si-a lasat telefonul pe o masa de afara si ea a plecat cu alte probleme. Toate bune si frumoase pana cand eu si un ... (vezi toată discuția)