avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate solicita drept de retentie pana la achitarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate solicita drept de retentie pana la achitarea sultei?

Urmeaza sa am de primit o sulta in urma partajului judiciar . Am cerut sa fie atribuita toata casa piritului , in schimbul despagubirii mele . Pot cre dret de retentioe pina cind imi va achita sulta ? Si daca se poate , asupra ce se poate ? Numai asupra cotei parte care mi se cuvine si pentru care trb sa primesc sulta sau a intregului immobil ?
Cel mai recent răspuns: ilenuta1963 , utilizator 11:52, 28 Septembrie 2014
pai daca nu stau in casa , piritul nu mi polateste sulta , eu nu pot folosi casa pina cind se plateste ? ei oricum nu vor avea bani nici peste zece ani
ii executati silit, s-a mai discutat.
am intels . am tot intrebat deoarece se va ajunge la mari discutii . nu dorim scandal . vreau sa stiu ce sa cer judecatorului acum la final . va multumesc frumos .
gasiti un executor bun ,eu am pierdut casa in 6 luni ,cel la care am avut de dat sulta la a doua licitatie a preluat imobilul in numele creantei ,binenteles cu acordul meu .
ok

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care va fi hotararea instantei in acest caz? ContSters338989 ContSters338989 [u]PARTAJ JUDICIAR :[/u] 1. am cerut atribuirea in natura a cotelor de 2/3 din casa si teren 2.piritii au cerut toata casa si cota lor de 1/3 din teren ... (vezi toată discuția)
Modalitate de executare silita ContSters382135 ContSters382135 Piritii au de platit catre mine 42.000 de lei drept de folosinta . Hotarire certficata . Intrebarea este : pot cere ca si despagubire numai imobilul acestora ... (vezi toată discuția)