avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mai pot fi condamnata daca deja ispasesc o pedeapsa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Mai pot fi condamnata daca deja ispasesc o pedeapsa sub supraveghere de 4 ani?

buna ziua as dori sa imi spuneti daca in prezent efectuez o pedeapsa sub supraveghere de 4 ani si sunt intrun proces care trebuie sa se finalizeze si primesc la acest proces o pedeasa de 3 ani se considera efectuata de cea sub supraveghrere?,mentionez ca faptele sunt concurente numai ca un proces sa prelungit pe o mai mare perioada ,va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Patrick_ , utilizator 12:50, 28 Septembrie 2014
Se va anula suspendarea, se vor contopi cele două pedepse (modalitatea de contopire depinde de momentul în care s-a definitivat concursul - pe vechiul cod sau pe noul cod) și apoi se va dispune executarea pedepsei rezultante în regim de executare.

Soluția depinde însă și de alte date pe care nu le-ați furnizat - de exemplu forma de vinovăție cu care au fost săvârșite cele două infracțiuni.

Oricum, ar fi bine să vorbiți cu un avocat care să vadă exact dosarul, deoarece în mod sigur prin executarea primei pedepse nu se va considera executată cea de-a doua, iar pe de altă parte sunt foarte mari șanse să executați pedeapsa rezultantă în regim de executare.
Ultima modificare: Duminică, 28 Septembrie 2014
Patrick_, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contopire pedepse emilianastasa emilianastasa fiul meu are mai multe pedepse cu inchisoare si anume vreo 4 de 1 an si 6 luni, una de 4 luni una de 2 ani, una de 2 ani si 4 luni si una de 2 ani si 6 luni ... (vezi toată discuția)
Suspendarea pedepsei sub supraveghere, poate fi anulata? anonim43 anonim43 Buna ziua. Va rog sa-mi oferiti un sfat, in legatura cu o cazuistica penala. In concret... am fost condamnat la 3 ani inchisoare, cu suspendare, sub ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu suspendare daca deja am 3 ani cu suspendare ContSters233402 ContSters233402 buna ziua am si o nelamurire am o pedeapsa de 3 ani cu suspendare...si mai am inca o fapta 2-10 ani incadrare.faptele sunt in concurs.cand am fost luat s-a ... (vezi toată discuția)