avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestare proces verbal bpr
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestare proces verbal bpr

as dori sa contest un proces verbal al bpr prin care am fost sanctionat cu amenda si suspendarea permisului pt 30 zile . am fost oprit de o patrula a politiei care mi-a spus ca nu am acordat prioritate de trecere unui pieton angajat in traversare . problema e ca m-a oprit la o distanta de vreo 2 km fata de locul "faptei", unde intr-adevar era un pieton care statea pe ganduri daca sa traverseze sau nu , eu eram pe banda2, i-am spus ca l-am vazut dar ca ma grabeam . as vrea sa stiu daca fac contestatie ce sanse am sa castig?
Cel mai recent răspuns: LORELA UNGURIANU , Avocat 18:39, 26 Mai 2009
Puteti sa contestati pv pe forma cea mai simpla modalitate in cazul in care s-au produs greseli procedurale in intocmirea acestuia sau pe fond unde trebuiesc administrate probe . sanse sunt in cazul in care dv aveti probe ce nu pot fi contestate . Succes
De suspendarea permisului scapati numai daca va anuleaza procesul verbal.Motivele pt anulare le gasiti in OUG 195/2002, OG 2/2001 si pe net.Merita sa incercati, nu se stie niciodata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda circulatie florianhomeag florianhomeag Buna ziua, In data de 12.06.2012 in municipiul Timisoara am fost oprit de un echipaj de politie pentru ca nu am acordat prioritate pietonilor la o trecere ... (vezi toată discuția)
Retinere permis necordare prioritate niculaucarmen niculaucarmen a fost incheiat un proces verbal pentru neacordare de prioritate, si s-a retinut permisul de conducere, insa speta este urmatoarea: soferul se afla pe banda 2 ... (vezi toată discuția)
Retinerea permisului de conducere pentru 30 de zile viruss4all viruss4all Buna ziua, Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru " neacordare de prioritate la trecearea pietonilor angajati in traversare regulamentara ". - ... (vezi toată discuția)