Buna ziua ! , IN 29.06.2014 am avut un accident cu o motocicleta , accidentul s-a petrecut un fata la blocul meu pe trotuar nu am avut permis pe motocicleta trebuia sa o mut 10-15 metri acceleratia mi-a ramas blocata si nu am mai putut sa o opresc si am intrat intrun garaj de tomberoane eu am fost in coma timp de 3 4 ore. A doua zi mi sa dat drumu din spital si am fost chemat la politie unde mi sa intocmit dosar penal si mi sa suspendat permisul de ciruculatie cu drept de circulatia pe 15 zile, domnul politest mi-a spus ca pot sa imi prelugesc dovada in data de 10 am fost si am facut cerere pentru prelungirea dovezii de circulatie si mi sa spus sa revin ziua urmatoare am revenit ziua urmatoare la parchet si mi sa spus ca inca nu mi-a ajuns dosarul de la politie si sa revin luni asa si facu luni am fost la parchet si tot nu mi-a ajuns dosarul am mai intrebat intro parte in alta ce este de facut si mi sa spus sa ma duc in fiecare zii pina imi ajunge dosarul am fost plimbat aproape o saptamina. Intru-n final mi-a ajuns dosarul la tribunal dar nu mi sa mai eliberat dovada. Ce pot sa fac in cazul acesta am tot asteptat pina acuma sa fiu anuntat de la tribunal pentru dosar dar nimic. Imi puteti da niste sfaturi sa fac ceva cerere pentru derularea dosarului mai repde? Pot sa pun si poze unde sa intimplat accidentul
Poate sa dureze si ani ? Pe mine ma intereseaza sa imi recapat permisul cit mai repede nu ma intereseaza ca mi se intocmeste dosar penal. As putea face ceva in privinta asta ?
Suspendare permis
unde
Buna Ziua ,
Am o problema putin mai complexa.
In data de 14.06 am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu victime (celalt sofer a avut o simpla ... (vezi toată discuția)