avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... acte necesare incepere urmarire penala administrator
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

acte necesare incepere urmarire penala administrator

Buna seara.
As vrea sa incepeapa cat mai repede urmarirea penala asupra asociatului meu care este administratorul firmei pentru fasl si uz de fals in inscrisuri sub semnatura privata ce au ajut consecinte juridice. De ce acte am nevoie? Trebuie sa duc la Parchet si dovada, adica actele semnate fals?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 22:37, 23 Mai 2009
trebuie sa faceti o plangere penala in sensul infractiunilor amintite si daca aveti si dovada, e bine sa o depuneti la parchet, daca nu, depuneti numai plangerea.La cercetari va fi nevoie si de dovezi.
Primul pas este plangerea penala depusa la organul de cercetare penala (politie sau parchet).
Si chiar daca nu veti depune acel inscris odata cu cererea vor demara cercetarile, dar este bine sa aveti acel inscris falsificat pentru a dovedi fapta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsificare semnatura Medu Medu Angajatorul a falsificat semnaturile angajatilor sai atunci cand i-a trecut de la 8 ore la 4 ore de munca pe zi. Doresc sa stiu daca aceasta fapta intruneste ... (vezi toată discuția)
O nelamurire! razvandicu razvandicu Fostul meu patron a modificat o anume data de pe o dispozitie si a folosit-o impotriva mea...eu am originalul si vreau sa il acuz de fals si uz de ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru fals si uz de fals utillllizator01 utillllizator01 Buna ziua, Am si eu o intrebare: administratorul unei societati, care este si asociat cu 95% din capital a semnat in locul celuilalt asociat. Acesta din ... (vezi toată discuția)