Buna ziua,
sint un pensionar,cind am iesit la pensie societatea la care am lucrat mai avea sa-mi achite 6 salarii si bani din deplasari in suma de 20.000 de ron,am depus actiune in instanta inpreuna cu mai multi colegi de serviciu care si dinsii la rindul lor aveau sume de bani importante de recuperat de la angajator pentru anii 2013/2014 in schimb societatea a intrat in nsolventa pe 03.07.2014 si procesul sa suspendat.
(dosar 940/122/2013 la Trib.Giurgiu),actualmente trebuie sa ma inscriu la masa credala : intrebare : care sint pasii de urmat - va multumesc
Depuneti Declaratie de creanta.
In dosarul nr. ......, subsemnatul ..... ma inscriu la masa credala a societatii X cu suma de ....... lei, reprezentand salariu si diurna in cuantum de 20.000 lei.
Depuneti documente doveditoare din care reiese suma pe care o aveti de recuperat!
Trimiteti un exemplar de pe cerere si copii documente la Tribunal si un set la lichidator.
Nu se datoreaza taxa de timbru pentru salariati.
Daca vreti dati-mi adresa de mail si va trimit model.
Insolventa
liviu2005
daca nu ma inscriu la masa credala pentru recuperarea unei datori de la o societatea care este in insolventa , pierd dreprul de a-mi recupera suma daca ... (vezi toată discuția)
Insolventa
raluca_dana
Buna Ziua,
Am avut o ordonanta de plata care a fost ADMISA de catre instanta, la care am platit o taxa judiciara de timbru de 200 lei cf OUG 80/2013 art. 6 ... (vezi toată discuția)