avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Servicii medicale oferite de catre o clinica privata
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Servicii medicale oferite de catre o clinica privata

Pe 27 August 2014 am facut o radiografie cervicala la o clinica privata. Mi s-a promis interpretarea prin mail. De atunci ma lupt prin mail si telefon sa o obtin;
- la adresele de e-mail de contact nu a deniat nimeni sa raspunda la mai multe mailuri;
- la telefon, cand cer lamuriri mi se inchide telefonul in nas

Doctorul ce ma trateaza imi cere interpretarea. CE POT FACE in fata nesimtirii crase? fiindca am platit 100 lei (de)serviciile lor?

Va multumesc

#-o
Ultima modificare: Marți, 30 Septembrie 2014
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 19:36, 29 Septembrie 2014
Faceti o reclamatie la OPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu site-ul x, banii luati, produsul nelivrat teodora81 teodora81 Buna ziua, am nevoie de un raspuns la o problema legata de un site din Romania, de unde am achizitionat un voucher de reducere pentru un brad complet utilat ... (vezi toată discuția)
Medicul refuză să pună parafa pe raportul medical rezultat în urma unei consultaţii la o clinică privată de top elenagabi elenagabi Va rog să mă ajutaţi şi pe mine cu un sfat legat de o problemă mai puţin obişnuită. Am descoperit recent că am nişte probleme de sănătate. Deoarece ... (vezi toată discuția)
Incalcare contract Cosmin C Cosmin C Buna ziua, Sunt abonat al unei companii de telefonie mobila. In data de 23..11.2011 am solicitat rezilierea contractului si trecerea pe abonament al ... (vezi toată discuția)