avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cat costa de dat in judecata un proprietar care nu a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cat costa de dat in judecata un proprietar care nu a participat la cheluieli comune

Suntem 5 proprietari ai unui imobil vechi.
Acoprisul imobilului era atat de deteriorat incat iarna zapada se strangea in pod intr-un strat gros si apa de ploaie se prelingea pe pereti. Toti proprietarii au vazut si realizat ca trebuie schimbat, dar cand a fost la stransul banilor, unul a disparut. L-am sunat la telefon si i-am trimis emailuri, dar degeaba, nu a fost de gasit. In apartammentul lui sta (ilegal) unui prieten afacerist care spune ca nu stie de unde sa-l ia pe proprietar. Pina la urma nu am avut ce face si am platit noi celalti (de fapt mai ales eu) si pentru el. Eu vreau sa-mi recuperez banii (partea mea e de 1500 euro). Ceilalti proprietari nu vor bataie de cap si spun ca daca il dam in judecata, ne costa cam tot atat si nu merita. Asa este?Are cineva idee cat costa, approximativ, un avocat pentru un caz ca asta? Se poate cere ca cheluielile de judecata si eventula deplasarile mele (nu locuiesc in Bucuresti) sa fie platite de el? Se pot cere daune (de exemplu ca a trebuit sa renuntam la anumite reparatii fiind ca nu am avut din ce bani sa le acoprim)?
La domiciliul din cartea de identitate ca sa fie procedura completa, altfel va judecati degeaba.

Aflati domiciliul printr-o cerere scrisa la evidenta populatiei, facand totodata dovada interesului dvs si a faptului ca aveti pe rol un dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie acoperis bloc chopin chopin Locuiesc intr-un bloc S+P+2+M unde suntem 6 propietari. Eu locuiesc la etajul 2 si am infiltratii din cauza acoperisului deteriorat. Nici unul din propietari ... (vezi toată discuția)
Locatari restantieri oaniella oaniella Buna, am si eu o problema, in blocul in care stau exista 4 familii care sunt restantiere suma ajungand la peste 100000 lei .Dintre acestia o familie are ... (vezi toată discuția)
Reparatie parte comuna imobil andapopa andapopa Buna ziua, Pentru lucrare de reparatie generala la fatada imobilului care are toata tencuiala aproape cazuta,(exista si autorizatie de reparatie ) este ... (vezi toată discuția)