avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ridicare poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Ridicare poprire

buna dimineata

societatea X a primit o adresa de instiintare asupra infiintarii popririi pe conturile sale. in cazul in care nu ruleaza sume mari pe conturi, iar aparatura este girata la banci, se poate adresa executorului judecatoresc cu o propunere de stingere a debitului prin efectuarea de plati esalonate, in scopul ridicarii popririi? poate fi ridicata poprirea sau sa nu mai continue executarea dat fiind faptul ca bunurile mobile sunt girate si societatea nu detine bunuri imobile ?

multumesc
Cel mai recent răspuns: laura-jurist , utilizator 07:38, 1 Octombrie 2014
Doar printr-un acord cu creditorul si nu cu executorul poate inceta executarea.
am inteles. va multumesc mult de tot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt pasii pe care ii urmeaza banca in momentul cand nu mai platesti ratele la banca gaer gaer Dupa somatiile de rigoare, evident ,cum se ajunge la executarea silita, popriri, etc (vezi toată discuția)
Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)
Buna ziua elenahanu85 elenahanu85 am o problema....sotul meu in 2005 a facut un imprumut de nevoi personale in val de 130000000lei vechi..,am platit ratele la timp pana acum 1 an shi jum.ieri ... (vezi toată discuția)