avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare grupa I si conditii speciale
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare grupa I si conditii speciale

Buna ziua An lucrati 41 ani din care 14 ani si8 luni in grupa II si 3 ani si 9luni in
grupa I de in perioada 1997 -2001 in conditii de zona I-II de radiatii
Am vrut sa depun dosar de pensionare pentru linita de virsta si nu a fost primit pe motivul ca nu am cel putin 7 ani lucrati in conditii speciale
Cel mai recent răspuns: petimihail , utilizator 14:43, 2 Octombrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
data nasterii 1953 septembrie 13
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc . In cartea de munca specifica cu inscris ca in perioada 1997.06.01 pina la 2001 a lucrat la locul de munca prevazut la pct .93 anexa I conform ordin 50/1990 grupa I de munca 100% ca subinginer unitate nucleara grupa III de risc radiologic
As vrea sa aflu daca aceasta perioada se asinileaza ca si lucrat in conditii speciale fara sa am 6 ani lucrati in conditii peciale Si daca exista formular tipizat care trebuie eliberat de angajator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa de munca petrescucornelia petrescucornelia Intre aprilie 2001 si 31.12.2013 am lucrat intr-un laborator de radiologiecu risc radiologic III (conditi deosebite).Am vreun beneficiu la pensie? (vezi toată discuția)
Cum pot trece din nou la conditii speciale? Leon707 Leon707 Buna ziua,as dori sa stiu se poate rezolva prin instanta problema: Sunt angajat din 1996 intr`un mediu care are unitati nucleare de gradul 3 si 4.Din 1996 si ... (vezi toată discuția)
Cum pot obține în prezent schimbarea grupei de muncă? Chioseaua Chioseaua Sunt asistent medical si lucrez intr-un cabinet dotat cu instalație radiologica de gradul 3( grupa a-III-a de risc radiologic conform CNCAN) pentru care ... (vezi toată discuția)