Buna ziua, am si eu o intrebare : Ce presupune cand finantele incep procedura de insolventa pt o firma, iar firma nu are bunuri mobile, nici imobile(au fost luate deja de banca) . Ce acte trebuie puse la dispozotia finantelor? multumesc
Actele trebuie puse la dispozitia lihidatorului, nu a finantelor (in calitate de creditor).
Ultimele acte contabile, declaratie cu toti creditorii, cu toti debitorii, ca nu are bunuri etc. Este prevazut in Legea insolventei 85/2006 sau mai noua 85/2014 ce acte trebuie predate.
Problema este ca indiferent daca societatea are sau nu bunuri, se poate formula cerere de atragere a raspunderii administratorului (pentru a raspunde cu bunurile proprii). Aici va trebuie aparare.
Bunurile proprii ale administratorului! Nu are bunuri, are salariu si i se va pune poprire, daca este cazul. Nu are nici salariu, nici nimic, nu are ce sa ii ia.
Lichidatorul va fi numit de catre instanta de judecata. Veti primi instiintare din partea lui sa depuneti documentele. Veti afla cine este.
Insolventa -
carmen.pascu7
Pana la ce nivel se indreapta recuperarea creantelor de la administrator al unei firme intrata in insolventa?
Este amenintata familia acestuia ( sotie, copii) ... (vezi toată discuția)
Lichidare srl
rina68
Buna ziua, am fost asociata la o firma . iar sediul firmei este la mine acasa,
Din 2009 firma nu mai are activitate. iar in 2010 a fost declarata ... (vezi toată discuția)