Am o intrebare legata de necesitatea deschiderii unui cont bancar separat pentru pfa; sunt un pfa infiintat de 3-4 luni si emit in fiecare luna o factura. Pentru a incasa aceasta factura, este absolut necesar sa imi deschid un cont nou pt PFA? Mentionez ca pana acum am incasat banii aferenti facturilor emise pe contul curent de persoana fizica. Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Nu este obligatoriu sa deschideti un cont pentru activitatea PFA.Este obligatoriu sa atasati la actele PFA extrasul de cont pe persoana fizica pentru a demonstra data incasarii facturilor,data care trebuie sa fie aceeasi cu cea trecuta in Registrul jurnal de incasari si plati.
Contributii pfa
SANTIER
Ma poate lamuri cineva legat de contributiile PFA, si cum ar fi cel mai bine ca si optiune sa fac in cazul in care as infiinta in sept. 2018, si prestare de ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-urilor acestora.