avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere si ingrijire copil 1 an
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere si ingrijire copil 1 an

Mentionez ca in prezent sunt in concediu de crestere si ingrijire copil pana la 1 an. Din cate stiu urma sa primesc indemnizatie pana ce copilul implinea 11 luni, insa vad ca am primit si pentru perioada de la 11 luni la 1 an.
1.Consider ca este o eroare sau s-a mai modificat legislatia intre timp?
2.O sa mi se ceara restituirea banilor tinand cont de noua lege si de faptul ca eroarea nu a fost cauzate de mine?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: mistocar , utilizator 15:36, 2 Octombrie 2014
Multumesc pentru informatiile oferite.
Va tin la curent cu ce se mai intampla.

O zi frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tata - crestere copil Vilcu Gina Vilcu Gina Buna ziua.As vrea sa stiu daca beneficiaza de concediu crestere copil,un tata,care nu a lucrat in ultimele 12 luni ,premergatoare nasterii copilului,dar ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie elena2011 elena2011 Buna seara! Va rog frumos: Sunt in concediu crestere copil pana la 2 ani(martie 2020). In august a.c. voi naste cel de-al doilea copil. 1.In cate zile de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil vicky_gavrila vicky_gavrila Buna ziua, Am si eu o intrebare. Copilul meu s-a nascut pe 24 septembrie 2014, iar eu sunt in concediu crestere copil din 10 noiembrie 2014. Pana cand ... (vezi toată discuția)