avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutire penalitati impozite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutire penalitati impozite

Buna ziua! In 2014 se mai aplica scutirea de penalitati la achitarea impozitelor restante (imobil - auto) de mai multi ani persoanelor fizice?
Ultima modificare: Joi, 2 Octombrie 2014
ursu2003, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 07:46, 2 Octombrie 2014
Ce scutire? A fost vreo scutire vreodata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite de plata revengiu revengiu Buna ziua, ca in fiecare an am solicitat administratiei finantelor publice sector 6 sa-mi comunice datoriile pe care le am pe ROlul meu si pe cel al sotiei. ... (vezi toată discuția)
Scutire penalitati goidescu steluta goidescu steluta Va rog sa-mi explicati si mie cum sa procedez. La 31 august 2011 eu nu am avut debite de plata in schimb am penalitati si majorari. Daca platesc debitul si ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit teren agricol arlette arlette din nou,buna ziua tatal meu detine cca 3 ha teren in zona montana unde are si locuinta Din 2008 nu s-a mai platit impozitul pe teren.Beneficiaza de scutiri ... (vezi toată discuția)