avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Lamuriri partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Lamuriri partaj

Buna ziua, impreuna cu sotul meu am achizitionat un apartament la care mai avem si acum credit la banca.In urma divortului de el am ramas cu copilul in acel apartament, divortul fiind finalizat.In urma casatoriei lui cu o alta pers. a rezultat un alt copil. As dorii sa inchei cu partajul pe acel apartament si doresc sa stiu daca copilul aparut are vreun drept la acest imobil.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:52, 3 Octombrie 2014
Oricand poate cere ca minora sa ramana sa locuiasca la el.
El ce vrea in legatura cu casa?
Ar trebui sa il obligati la plata pensiei ca el isi plateste ratele pt casa ce o vrea a fi a lui.
Ultima modificare: Vineri, 3 Octombrie 2014
gi-jane2, moderator
Cred ca ar trebui sa cereti o sulta si sa cautati un loc sa stati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație la executare silitã - partaj orzeaadriana orzeaadriana Povestea este mai complicata ...... Am divortat in anul 2011, si atunci nu am facut partajul, din motive financiare. Anul trecut m-am trezit cu o somatie de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! eu am divorțat de fostul sot, insa, împreună avem ... Mariarobu19 Mariarobu19 Buna ziua! Eu am divorțat de fostul sot, insa, împreună avem un apartament cumpărat, ambii fiind proprietari în acte. În cazul în care fostul sot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt divortat cu un copil minor, iar in momentul de ... AlexandruB10 AlexandruB10 Buna ziua, Sunt divortat cu un copil minor, iar in momentul de fata am ajuns la partaj. Initial, decizia mea a fost sa las apartamentul cumparat impreuna ... (vezi toată discuția)