avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Solicitarea de expertiză contabilă în cercetarea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Solicitarea de expertiză contabilă în cercetarea penală

1. Pot cere parchetului care cercetează plângerea mea penală, efectuarea de experiză contabilă în dosar ?
2. Pot propune parchetului, expertul contabil care să calculeze prejudiciile pe care le-am înregistrat ?
3. Pot propune parchetului, tema expertizei contabile, cu obiective care sunt relevante pentru mine ?
4. În ce temei legal penal, din vechiul CP - CPP, pot face aceste cereri ?
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 16:27, 2 Octombrie 2014
Buna ziua!

Da, Puteti cere o expertiza contabila cu obiectivele dorite de dvs, in baza art. 172 NCPP, dar nu va puteti alege expertul. Acesta va fi ales in mod aleatoriu.

Observatie: Nu puteti cere expertiza pe vechiul cod, deoarece in acest moment, toate dosarele sunt instrumentate conform noului cod de procedura penala.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitarea de expertiză contabilă în cercetarea penală viktorV viktorV 1. Pot cere parchetului care cercetează plângerea mea penală, efectuarea de experiză contabilă în dosar ? 2. Pot propune parchetului, expertul ... (vezi toată discuția)
Dată limită de reținut de expertul contabil - în calculul plății datorate de angajatorul care nu a făcut plata salariului, după concedierea abuzivă viktorV viktorV Bună ziua ! Sunt petent, într-un dosar în faza de cercetare penală. În aflarea prejudiciului pe care îl înregistrez, din neplata de diferențe ... (vezi toată discuția)
Expertiză financiară - în penal şi în civil viktorV viktorV Bună ziua! Am acţiune civilă - litigiu de muncă - deschisă împotriva angajatorului meu şi plângere penală, împotriva aceluiaşi angajator. Cum nu ... (vezi toată discuția)