avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... solicitarea de expertiză contabilă în cercetarea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

solicitarea de expertiză contabilă în cercetarea penală

1. Pot cere parchetului care cercetează plângerea mea penală, efectuarea de experiză contabilă în dosar ?
2. Pot propune parchetului, expertul contabil care să calculeze prejudiciile pe care le-am înregistrat ?
3. Pot propune parchetului, tema expertizei contabile, cu obiective care sunt relevante pentru mine ?
4. În ce temei legal penal, din vechiul CP - CPP, pot face aceste cereri ?
da, este dreptul Dv cu singura precizare ca expertul va fi ales aleatoriu de catre parchet, Dvc avind posibilitatea de a numi un expert parte -
inca unul.
Se face in temeiul NCPP, art. 172.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitarea de expertiză contabilă în cercetarea penală viktorV viktorV 1. Pot cere parchetului care cercetează plângerea mea penală, efectuarea de experiză contabilă în dosar ? 2. Pot propune parchetului, expertul ... (vezi toată discuția)
Dată limită de reținut de expertul contabil - în calculul plății datorate de angajatorul care nu a făcut plata salariului, după concedierea abuzivă viktorV viktorV Bună ziua ! Sunt petent, într-un dosar în faza de cercetare penală. În aflarea prejudiciului pe care îl înregistrez, din neplata de diferențe ... (vezi toată discuția)
Expertiză financiară - în penal şi în civil viktorV viktorV Bună ziua! Am acţiune civilă - litigiu de muncă - deschisă împotriva angajatorului meu şi plângere penală, împotriva aceluiaşi angajator. Cum nu ... (vezi toată discuția)