avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda lipsa rovinieta, masina vanduta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda lipsa rovinieta, masina vanduta

Buna ziua...am si eu o mica problema.... acum ceva timp am vandut o masina...un golf 2 mai exact...si astazi am aflat ca domnul caruia i-am vandut masina nu a inmatriculato pe numele sau ci tot pe numele meu este. Am primit astazi amenda ca a fost fotografiat de camera din trafic fara rovinieta... am fost si am luat astazi dovada de la fisc ca masina respectiva este iradiata de pe numele meu...in schimb nu gasesc contractul de vanzare cumparare...(sper sa nu il fi aruncat :( ) ce pot face? sunt constienta ca pentru moment trebuie sa platesc amenda...dar o solutie pentru asa ceva este? ce as putea face?
Cel mai recent răspuns: garetbora , utilizator 18:49, 2 Ianuarie 2022
din pacate pentru mine se pare.....nu il gasesc...am rascolit toata casa de 2 ori...si nimic... cine dumnezeu sa stie ca dupa un an si ceva... ``domnul`` ca sa nu vorbesc urat nu s-a sinchisit sa inmatriculeze masina... :)
La sectia financiara ar trebui sa gasiti un exemplar.
Pai eu am facut contractul la un birou din acesta de acte auto... si am fost astazi si mi s-a zis ca nu are nimic..nu au pastrat nici o copie...sau sectia financiara nu e acelasi lucru? :|
Scuze pentru oftopic,... intr-o situatie aproape identica sunt si eu (doar ca din fericire pentru mine nu am pierdut contractul de vanzare,... l-am cautat azi o vreme dar din fericire l-am gasit). Imi pare rau de situatia dvs. (si si de a mea) am inceput deja sa caut pe forumuri solutii cat mai rapide,... daca cumva dau de ceva ce v-ar putea ajuta va anunt,... e trist ca exista astfel de tarani pe drumuri.
daca ma puteti ajuta...va ascult...eu din cate se pare chiar l-am pierdut... mi-a zis cineva mai sus ca il pot lua de la sectia financiara...dar nu stiu ce este asta...unde ar fi...

gi-jane2 a scris:
La sectia financiara ar trebui sa gasiti un exemplar.

Ce e sectie financiara? Scuze ca pun atatea intrebari...dar am intrat puuuutin mai mult in panica? Va referiti cumva la Taxe si Impozite? Unde am radiat masina ?:D
Ultima modificare: Joi, 2 Octombrie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Radiere auto politie dupa 4 ani sufix sufix Buna ziua, in 2011 am vandut un autoturism care l-am radiat doar la financiar. Cumparatorul imediat dupa vanzare a luat 12 amenzi de rovinieta dupa care a ... (vezi toată discuția)
Radiere autovehicul guzanu guzanu Bună seara, am şi eu o mare problemă şi nu prea ştiu cum să o rezolv. in anul 2012 am vândut un autovehicul cu proces verbal de vânzare-cumpărare ... (vezi toată discuția)
Notificare fisc - lipsa rovinieta masina vanduta adina_miu adina_miu Buna ziua, Anul trecut in octombrie 2013 am vandut o masina, am facut toate actele necesare la circa financiara. La 2 luni mi-am cumparat alta masina, la ... (vezi toată discuția)