avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Restante salariati firma insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Restante salariati firma insolventa

1) Societatea este in insolventa, din ian.2013,principalul creditor este banca, ce are si ipoteca la creditele acordate.La acest moment sunt restante salariale pina la sase luni.Adm.jud.ne-a asigurat pina acum o luna,ca se vor recupera aceste restante la valorificarea patrimoniului in urma declararii falimentului,acum am aflat ca banca isi ia prima creantele si salariile restante daca se mai ajung banii
care suntem siguri ca nu seva intimpla.Incercam sa accesam fondul de garantare dar am inteles ca este deja tirziu( 3luni inainte,3 lunidupa declarare insolventa.) Ce MAI PUTEM face?.

Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:28, 7 Octombrie 2014
Contestatie la prima sedinta de judecata la tribunal, de preferat sa v-o scrie careva care stie.
practic ce trebuie contestat?
tabelul creditorilor?
Nu la tabel (ca nu are sens), ci contestati modul in care s-a gestionat insolventa si interesele creditorilor (mai precis salariatii) de catre lichidator care desi stia ca nu are de unde sa dea banii prin valorificarea activelor, nu a apelat in termenul legal la fondul de garantare a creantelor salariale (sa vedeti ce spune), este vina domniei sale ca nu a anuntat anofm-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salarii restante. Elusha Elusha Firma la care am lucrat a intrat in insolventa, si am restante 5 luni în care nu mi-am primit salariul. Momentan sunt in preaviz, dar urmeaza sa se termine si ... (vezi toată discuția)
Ajutoooor procedura MIXAM MIXAM Situatia este urmatoarea: 1. se numeste un administrator jud de catre creditori, sindicul mentioneaza in sentinta 2. se depun de catre angajati cereri de ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante kartush1977 kartush1977 Salut toti membri forumului si cer ajutorul celor avizati in urmatoarea problema: o ruda se afla in urmatoarea situatie-in noiembrie anul trecut a fost data in ... (vezi toată discuția)