avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua

Momentan beneficiez de indemnizatie crestere copil , pana la 1 an. As vrea sa stiu in cazul in care inchei un contract de inchiriere a unui ap. acest venit imi suspenda indemnizatia ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:58, 2 Octombrie 2014
1. Venitul din inchirierea unui apartament nu este un venit profesional (din prestarea unei activitati) care este luat in calculul indemnizatiei pentru concediu crestere copil (CCC).

2. Ca urmare puteti sa cumulati indemnizatia pentru CCC cu venitul din chirii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil ruicar2008 ruicar2008 sint gravida in luna a treia,pe linga venitul realizat din salariu mai am un apartament pe care l-am inchiriat .doresc sa stiu daca pot pierde indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Venituri din chirii in acordare indemnizatie crestere copil RusinaO RusinaO Buna seara! Sunt insarcinata, urmeaza sa nasc in august 2015. Am realizat venituri in ultimele 12 luni atat din 2 contracte individuale de munca (Unul pe ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil si contract de inchiriere narcisa73 narcisa73 Buna ziua, o informatie referitoare la suspendarea indemnizatiei pt crestere copil: Impreuna cu sotul meu detinem un imobil (dobandit in timpul casatoriei), ... (vezi toată discuția)