avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dreptul de asi cunoaste tatal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dreptul de asi cunoaste tatal

Sal as putea spune ca ma aflu intr-o situatie mai putin discutata.Sotia mea a re un tata din alta localitate care nu a recunoscuto la nastere.Soacra mea a lucrat la el in casa ca menajera prin anii 68-69.Acesta fiind un om cu putere vazut bine de partid pe vremea aia a profitat de tot ce s-a putut sa o goneasca pe soacramea cu tot cu copil din casa.Ce as putea sa fac sa o recunoasca pe sotie ca si fica lui.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 14:12, 25 Mai 2009
Ar putea sa incerce sa il contacteze pe acel ..tata.I nsa , nu se stie daca dupa atatia ani in care nu au avut nici o legatura, se mai poate lega o relatie. Cu siguranta acesta are si alti copii, nepoti ...Poate insa sa incerce, deoarece , asa cum spuneti, este dreptul sotiei de a-si cunoaste tatal. Poate ca omul , vazand-o , va fi cuprins de ramuscari , va regreta..n u se stie insa. Un barbat care a avut inima sa izgoneasca din casa o femeie cu un copil mic..copilul lui, credeti s-ar fi putut schimba? Am convingerea ca ,pe langa dorinta sotiei de a-l cunoaste pe acest om, se gandeste poate si la un posibil sprijin din partea acestuia , in cazul in care s-ar putea inchega o relatie...insa de o posibila recunoastere , acum, ma indoiesc seios...
din punct de vedere legal s-a prescris. nu prea mai aveti ce face

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corupere de minori pe facebook Derutata Derutata Imi este si rusine sa scriu...este prima data cand vorbesc despre acest subiect....acum cateva luni am aflat parola de facebook asotului meu si era sa pic jos ... (vezi toată discuția)
Paternitate sara12 sara12 Buna ziua, Am un copil de 8 ani. Tatal biologic nu a dorit sa recunoasca copilul, desi stia ca este al lui. Intre timp eu m-am casatorit, sotul meu ... (vezi toată discuția)
Familia mea, in pragul prabusirii nik_kata2008 nik_kata2008 Sunt un barbat casatorit de aproape 7 ani ,in urma careia a rezultat o fetita de 5 ani.Timp de 6 ani am fost impreuna in italia dupa care anul acesta inainte ... (vezi toată discuția)