Sal as putea spune ca ma aflu intr-o situatie mai putin discutata.Sotia mea a re un tata din alta localitate care nu a recunoscuto la nastere.Soacra mea a lucrat la el in casa ca menajera prin anii 68-69.Acesta fiind un om cu putere vazut bine de partid pe vremea aia a profitat de tot ce s-a putut sa o goneasca pe soacramea cu tot cu copil din casa.Ce as putea sa fac sa o recunoasca pe sotie ca si fica lui.
Ar putea sa incerce sa il contacteze pe acel ..tata.I nsa , nu se stie daca dupa atatia ani in care nu au avut nici o legatura, se mai poate lega o relatie. Cu siguranta acesta are si alti copii, nepoti ...Poate insa sa incerce, deoarece , asa cum spuneti, este dreptul sotiei de a-si cunoaste tatal. Poate ca omul , vazand-o , va fi cuprins de ramuscari , va regreta..n u se stie insa. Un barbat care a avut inima sa izgoneasca din casa o femeie cu un copil mic..copilul lui, credeti s-ar fi putut schimba? Am convingerea ca ,pe langa dorinta sotiei de a-l cunoaste pe acest om, se gandeste poate si la un posibil sprijin din partea acestuia , in cazul in care s-ar putea inchega o relatie...insa de o posibila recunoastere , acum, ma indoiesc seios...
Paternitate
sara12
Buna ziua,
Am un copil de 8 ani. Tatal biologic nu a dorit sa recunoasca copilul, desi stia ca este al lui. Intre timp eu m-am casatorit, sotul meu ... (vezi toată discuția)