avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Corupere de minori pe Facebook
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Corupere de minori pe Facebook

Imi este si rusine sa scriu...este prima data cand vorbesc despre acest subiect....acum cateva luni am aflat parola de facebook asotului meu si era sa pic jos cand am vazut ca vorbea vorbea cu o fata de 14 ani,el are 35.i-am urmarit o perioada desi abea reuseam sa ma prefac ca nu stiu nimic apoi in seara in care ea, l-a chemat la ea acasa pt ca era singura l-am urmarit si i-am prins cand intrau pe poarta ,apoi el s-a rusinat si a plecat iar eu am ramas cu ea,am considerat ca ii stric copilaria daca le spun parintilor si isi va invata lectia,nu mi-au recunoscut ca ar fi avut relatii sexuale dar mentionez ca ea ii trimitea foarte des poze dezbracata sau doar cu zona intima,cand am ajuns acasa am vorbit cu el si a mintit ca nu stia ca are doar 14 ani iar de dragul copilului nostru(5 ani are copilul) am acceptat sa traiesc in aceiasi casa cu el desi nu va imaginati cat de greu este.pt ca nu am incredere in el facut in asa fel incat sa imi vina detalierea apelurilor pe tel meu si in seara asta mi s-a confirmat ca ei au reluat legatura,am inregistrare cu el cand ma ameninta ca ma omoara si ca niciodata nu voi avea eu copilul.va trebui sa o iau de la capat dar nu am unde sa ma duc si cu ce sa imi cresc copilul.mentionez ca am 26 de ani.nu stiu cat de coerent am scris deoarece in momentele astea imi tremura corpul si sunt foarte agitata
Ultima modificare: Luni, 19 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: rareori , utilizator 16:01, 9 Februarie 2017
Cum adica de dragul copilului dvs traiti cu o persoana care va minte si care are o relatie cu un alt copil???? Asta vreti sa il invatati pe copilul dvs ca e ok sa fie mintit?? ca e ok ca un adult sa profite de el in loc sa-l protejeze???

Adevarul este ca ati acceptat sa traiti in continuare in aceeasi casa cu el pentru ca va e frica sa traiti singura si pentru ca nu considerati ca v-ati descurca singura. Asta e pur si simplu o minciuna. Nu asezati responsabilitatea pe umerii copilului.
Anuntati protectia copilului in legatura cu fata respectiva, e un copil, nu vreti sa continue pe acelasi drum. Daca ar fi vorba de copilul dvs ati vrea ca cineva sa faca ceva.
Si faceti-va un plan pentru cum sa va continuati viata.

Si inca ceva: de ce va e dvs rusine????
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2017
mirebire, utilizator
Problema este ca nimeni nu ii cunoaste adevarata fata,toti il considera un om minunat,iar ca tata isi joaca rolul perfect,iar eu...stiua m-as descurca,am studii si nu avem o situatie materiala proasta...nu arunc vina pe nimeni dar stiu ca i-as terminavpe toti dacaa le-as arata adevarata lui fata,pt ca mama lui este grav bolnava si stiu ca asta i-ar aduce sfarsitul.nu stiu ce cum e mai bine sa procedez si de-asta am scris aici.
Mentionez ca ..NOI'' nu avem o situatie materiala proasta,ca am incercat odata sa ma despart de el si nici macar hainele copilului nu mi le-a dat,a zis ca asta am ales atunci sa ma descurc singura
Dvs aveti un loc de munca? Parintii nu va pot ajuta? Frati, surori? Nu aveti prieteni? Nu trebuie sa va descurcati singura, in asemenea momente trebuie sa cereti ajutor oamenilor dragi. La varsta dvs nu inteleg de ce ati sta langa o astfel de persoana. Sa stati pentru copil stiti si dvs ca nu este neaparat o solutie.
Nu va mai impovarati cu probleme care nu sunt ale d-voastra sau cu potentiale "victime" colaterale. Nu trebuie sa le aratati d-voastra adevarata fata a sotului. D-voastra o stiti si este mai mult decat suficient pentru a va indeparta de el. Luati-va copilul si plecati, incepeti o noua viata. Copilul trebuie sa creasca intr-un mediu sanatos, nu intr-o familie in care parintii nu se mai inteleg sau intr-un mediu tensionat. De dragul copilului d-voastra trebuie sa plecati, sa va croiti un nou drum!

Alte discuții în legătură

Divort cu minor ioanaotilia ioanaotilia buna-ziua. m-am casatorit cu tatal copilului meu in ianuarie 2014, cand cel mic avea deja un an si o luna. am trait in concubinaj cu acesta din nov 2012. dar ... (vezi toată discuția)
Divortul Lacrima123 Lacrima123 Buna ziua sunt căsătorită de 13 ani și nu mai pot trăi cu acest om am doi copii minori ,si nu stiu ce sa fac . Este un om nu gelos si bolnav psihic n-ai ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divorțez de sotul meu. multe dintre probleme au apărut ... Anonim2024 Anonim2024 Vreau sa divorțez de sotul meu. Multe dintre probleme au apărut de când s-a născut copilul (în prezent minor, nici un an de zile). Ma amenință că îmi ... (vezi toată discuția)