avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Corupere de minori pe Facebook
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Corupere de minori pe Facebook

Imi este si rusine sa scriu...este prima data cand vorbesc despre acest subiect....acum cateva luni am aflat parola de facebook asotului meu si era sa pic jos cand am vazut ca vorbea vorbea cu o fata de 14 ani,el are 35.i-am urmarit o perioada desi abea reuseam sa ma prefac ca nu stiu nimic apoi in seara in care ea, l-a chemat la ea acasa pt ca era singura l-am urmarit si i-am prins cand intrau pe poarta ,apoi el s-a rusinat si a plecat iar eu am ramas cu ea,am considerat ca ii stric copilaria daca le spun parintilor si isi va invata lectia,nu mi-au recunoscut ca ar fi avut relatii sexuale dar mentionez ca ea ii trimitea foarte des poze dezbracata sau doar cu zona intima,cand am ajuns acasa am vorbit cu el si a mintit ca nu stia ca are doar 14 ani iar de dragul copilului nostru(5 ani are copilul) am acceptat sa traiesc in aceiasi casa cu el desi nu va imaginati cat de greu este.pt ca nu am incredere in el facut in asa fel incat sa imi vina detalierea apelurilor pe tel meu si in seara asta mi s-a confirmat ca ei au reluat legatura,am inregistrare cu el cand ma ameninta ca ma omoara si ca niciodata nu voi avea eu copilul.va trebui sa o iau de la capat dar nu am unde sa ma duc si cu ce sa imi cresc copilul.mentionez ca am 26 de ani.nu stiu cat de coerent am scris deoarece in momentele astea imi tremura corpul si sunt foarte agitata
Ultima modificare: Luni, 19 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: rareori , utilizator 16:01, 9 Februarie 2017
Este baietel,ma intereseaza daca ar avea vreo sansa sa il castige el
Buna ziua,

Puteti formula o cerere de chemare în judecata prin care sa solicitati:
1. Desfacerea casatoriei din culpa exclusiva a paratului;
2. Pastarea numelui dobandit prin casatorie(sau revenirea la numele de fata, insa va fi diferit de numele copilului);
3. Exercitarea custodiei asupra copilului de catre ambii parinti;
4. Stabilirea locuintei minorului la domiciliul dvs.;
5. Stabilirea contributiei paratului la cheltuielile de creştere, educare, învăţătură şi pregătire profesională a minorului;
6. Obligarea paratului la plata tuturor cheltuielilor de judecata.

Pentru a se stabili domiciliul copilului la dvs. va trebui sa dovediti ca aveti mijloace materiale pentru a-l creste. Sa dovediti ca aveti venituri salariale si unde sa locuiti impreuna cu el(puteti sa locuiti si la rudele dvs. daca acestea au conditii).

Cel mai bine este sa il inregistrati pe sot atunci cand va spune ca o sa aduca martori mincinosi. Eventual sa il inregistrati cand le spune si numele. Puteti depune transcrierea inregistrarilor in instanta.

Fapta lui oricum e fapta penala. Ati putea sa formulati plangere penala la care sa atasati pozele de pe fb. Sa sesizati Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului legat de fata de 14 ani. Si ei ar trebui sa formuleze plangere penala(asta ca sa nu o formulati dvs.) Eventual ati putea sa incercati sa obtineti o inregistrare prin care fata recunoaste cele petrecute. Dar toate aceste demersuri in penal nu va rezolva problema in civil.

Ca om, consider ca ar trebui sa va ganditi ce va doriti si sa nu luati decizii la nervi. Am avut clienti care, desi sotii au fost infideli, au regretat ca s-au despartit. Dar, daca el continua in alegerile gresite, ...

Numai bine!
Sa înțeleg că dumneavoastră vă este rușine sau frică , gândiți va că ar fi putut fi copilul dumneavoastră , cum vine asta "Nu am vrut sa i stric copilăria ... ? Pai mai repede Io stricați așa , că să încerce în continuare , dacă nu luați măsuri și nu faceți nimic , înseamnă că sunteți complice și nu aveți conștiința , sau poate preferați că soțul să distrugă copilăria acelei fete , mai bine tăiați raul de acum , că dacă se ajunge mai departe , o să regretați când va fi mai grav .
Parerea mea este ca:inainte de-a pleca de acasa, asigurati-va ca aveti dovezi cu bunurile avute in comun, copie dupa contract de casa/ poze cu bunurile din casa, tot ce aveti in comun ca proprietate, apoi mergeti la politie/procuratura cu capturi ale discutiilor dintre el cu minora, apoi plecati, nu inainte, daca el v-a fi condamnat pt relatii cu o minora, nici un tribunal nu o sa-i dea lui copilul, o sa fie custodie comuna. Ar trebuii totusi sa consultati un avocat, v-a stii cum sa va sfatuiasca sa nu gresiti.
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2017
rareori, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor ioanaotilia ioanaotilia buna-ziua. m-am casatorit cu tatal copilului meu in ianuarie 2014, cand cel mic avea deja un an si o luna. am trait in concubinaj cu acesta din nov 2012. dar ... (vezi toată discuția)
Divortul Lacrima123 Lacrima123 Buna ziua sunt căsătorită de 13 ani și nu mai pot trăi cu acest om am doi copii minori ,si nu stiu ce sa fac . Este un om nu gelos si bolnav psihic n-ai ... (vezi toată discuția)