Imi este si rusine sa scriu...este prima data cand vorbesc despre acest subiect....acum cateva luni am aflat parola de facebook asotului meu si era sa pic jos cand am vazut ca vorbea vorbea cu o fata de 14 ani,el are 35.i-am urmarit o perioada desi abea reuseam sa ma prefac ca nu stiu nimic apoi in seara in care ea, l-a chemat la ea acasa pt ca era singura l-am urmarit si i-am prins cand intrau pe poarta ,apoi el s-a rusinat si a plecat iar eu am ramas cu ea,am considerat ca ii stric copilaria daca le spun parintilor si isi va invata lectia,nu mi-au recunoscut ca ar fi avut relatii sexuale dar mentionez ca ea ii trimitea foarte des poze dezbracata sau doar cu zona intima,cand am ajuns acasa am vorbit cu el si a mintit ca nu stia ca are doar 14 ani iar de dragul copilului nostru(5 ani are copilul) am acceptat sa traiesc in aceiasi casa cu el desi nu va imaginati cat de greu este.pt ca nu am incredere in el facut in asa fel incat sa imi vina detalierea apelurilor pe tel meu si in seara asta mi s-a confirmat ca ei au reluat legatura,am inregistrare cu el cand ma ameninta ca ma omoara si ca niciodata nu voi avea eu copilul.va trebui sa o iau de la capat dar nu am unde sa ma duc si cu ce sa imi cresc copilul.mentionez ca am 26 de ani.nu stiu cat de coerent am scris deoarece in momentele astea imi tremura corpul si sunt foarte agitata
Va multumesc mult !trebuie sa imi iau inima in dinti desi stiu ca va face tot posibilul sa ma faca sa sufar,imi spune mereu ca vinde tot ce are si tot nu o sa am eu copilul,sau ca o sa puna martori mincinosi sa spuna ca sunt o mama denaturata....si daca nici asa nu merge ...unul dintre noi va muri...nu il cred in stare de asta,doar ma ameninta dar il cred in stare sa ajunga sa ma faca sa imi doresc singura moartea.imi este frica sa nu dau gres si sa nu reusesc sa ii ofer copilului meu viata pe care o merita,copilul nu simte si nu stie nimic pt ca noi niciodata nu ne certam de fata cu el si ne prefacem atat de bine incat el ne spune ca este cel mai fericit copil,imi este foarte greu...are cumva vreo sansa sa castige el copilul?
Nu va mai temeti de viitor si nici de amenintarile lui. Sunteti foarte tanara, e pacat sa ramaneti in aceasta relatie doar pentru ca sotul va ameninta ca va va face rau daca plecati. Aveti o viata inainte, aveti un copil de crescut. Cereti sprijinul parintilor d-voastra, al rudelor. Ganditi pozitiv, fiti optimista!
copilul nu simte si nu stie nimic pt ca noi niciodata nu ne certam de fata cu el si ne prefacem atat de bine incat el ne spune ca este cel mai fericit copil
Total neadevarat, copilul simte doar ca nu intelege ce simte si incearca din rasputeri sa repare ceea ce dvs (parintii) stricati.
buna seara. sfaturile ce le-ati primit sunt foarte bune, dar parerea mea este, daca vreti sa plecati cu copilul si sa va despartiti de sot, sa anuntati si autoritatile abilitate.
Sunt mama si sunt alaturi de dvs.Eu nu as sta cu un astfel de om.Ganditi-va....copilul este fetita??Nici nu vreau sa ma gandesc la ce ar putea sa se intample in viitor....
Divort cu minor
ioanaotilia
buna-ziua. m-am casatorit cu tatal copilului meu in ianuarie 2014, cand cel mic avea deja un an si o luna. am trait in concubinaj cu acesta din nov 2012. dar ... (vezi toată discuția)
Divortul
Lacrima123
Buna ziua sunt căsătorită de 13 ani și nu mai pot trăi cu acest om am doi copii minori ,si nu stiu ce sa fac . Este un om nu gelos si bolnav psihic n-ai ... (vezi toată discuția)