Buna ziua. Am o sora ce a ramas insarcinata la varsta de 18 ani , problema este ca a aflat acest lucru , in a cincea luna de sarcina . Nu isi doreste acest copil , practic il uraste si cu toate ca inca nu a nascut isi face planuri cum sa-l abandoneze , sustine ca nici macar nu il va alapta nici pentru o secunda . Vazand atatea cazuri in media despre "mame" fara suflet ma intereseaza soarta acestui copil nevinovat ce urmeaza a fi nascut . Intentia mea este sa protejez acest copil si chiar sa-l adopt cu toate ca mai am o fetita de 7 anisori si sunt casatorit.
In clipa in care I-am spus surorii mele ca intentionez sa cresc eu copilul , aceasta s-a luminat , doresc sa i-au acest copil imediat dupa nastere, ca acesta sa nu pateasca ceva rau.
Intrebare :
Cum sa procedez legal , sa nu ma trezesc dupa luni , ani , ca vrea sa fie mama ?
Va multumesc anticipat pentru orice sfat legat de , moralitate si legalitate. Va mentionez ca nu se cunoaste tatal biologic al copilului si "mama" nu o sa poata sa-i ofere absolut... nimic. :(
In aceasta situatie este bine ca mama sa ia copilul acasa si apoi incepeti procedura de adoptie , altfel va fi dus la un camin spital unde va sta mult timp pana la terminarea procedurii.