avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie atributii suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie atributii suplimentare

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati, sunt angajata pe un post si am primit o decizie pentru atributii suplimentare. Cu ceva timp in urma am participat la un curs pentru acele atributii. Pentru ca nu avea cine sa mearga la curs, am fost eu.
Si acuma raspund pentru aceea activitate.Anual se face decizie.
Nu mai vreau sa raspund . Din motive de sanatate. Este un mediu daunator sanatii mele.
Nu vreau sa supar pe nimeni nici sa ma razboiesc. Pot sa refuz acele atributii? va rog sa ma ajutati si cu ceva articole. multumesc.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 13:26, 3 Octombrie 2014
Nu puteţi refuza sarcinile suplimentare, decât din motive obiective. Faptul ca ati participat la curs si sunteti calificata pentru acele atribuţii, va obliga. Incercati o intelegere amiabila.
Daca vi se va emite decizia de delegare, aveti posibilitate de a o contesta.
pai am participat si la curs, obligat-fortat, sa nu supar. Am fost mai exact amenintata, ca imi pierd locul de munca. Si pe mine nu m-a intrebat nimeni daca vreau sa desfasor acele activitati. Va multumesc. scriu pe privat despre ce este vorba.
Codul Muncii prevede :
- art.3 (3) Nimeni nu poate fi obligat sa munceasca sau sa nu munceasca intr-un anumit loc de munca ori intr-o anumita profesie, oricare ar fi acestea.

- Art. 40 (1) Angajatorul are, in principal, urmatoarele drepturi:
.....
b) sa stabileasca atributiile corespunzatoare fiecarui salariat, in conditiile legii;
c) sa dea dispozitii cu caracter obligatoriu pentru salariat, sub rezerva legalitatii lor;
d) sa exercite controlul asupra modului de indeplinire a sarcinilor de serviciu;
.....
Despre ce e vorba mai exact? Ce functie aveti si ce sarcini vi s-au dat suplimentar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare atributii agaton agaton Buna. Sunt noua pe forumul asta si am o problema la care sper sa gasesc raspuns. De multe ori am gasit pe forumul acesta solutii la diverse probleme si sper sa ... (vezi toată discuția)
Fisa postului crististarz crististarz Buna Ziua tuturor, am si eu cateva intrebari celor care pot sa ma ajute. La locul meu de munca sunt angajat cu contract de munca la postul de Sofer si drepturi ... (vezi toată discuția)
Demisie Tpopa Tpopa buna seara, aş dori să ştiu cum poate fi condiţionat un angajat (funcţionar public), care -şi dă demisia în timpul aplicării unei legi extrem de ... (vezi toată discuția)