Am un baiat de 17 ani,dupa un festival a sustras cheile de la masina a plecat cu ea a lovit un cetatean in varsta de 72 de ani cu oglinda masinii,fracturand piciorul acestuia si 3 coaste[nu isi aminteste sa-l fi lovit,beat fiind],cetateanul astat3 zile in spital am cazut de acord cu el sa-l despagubesc si sa nu mai depuna plangere.Am fost la un notar cu sotia acestuia sa fac un angajament cum ca in decurs de 3 luni dau banii[neavand toata suma iar ei vor toti banii odata],numai sa nu mai depuna plangere,insa notarul a spus ca asta trebuie sa o fac la politie si ca nu e legal sa fac prin notar asta.Baiatul e la o scoala ajutatoare in clasa a10-a,tatal lui e decedat,eu m-am recasatorit numai ca nu mai sunt cu sotul nefiind despartiti legal si actual lucrez cu jumatate de norma.Ce sa fac? Cum sa procedez? Ce se poate intampla ,baiatul fiind la prima abatere?Va rog sa ma indrumati ca nu stiu cum sa procedez! Va multumesc!
Daca va fi depistat, va fi acuzat de 3 infractiuni in concurs, părăsirea locului accidentului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere si vatamare corporala din culpa.
Faptul ca incercati o intelegere frauduloasa cu victima este posibil sa fiti acuzata de influentarea declaratiilor, infractiune prevazuta si pedepsita de art.272 c.p.
Buna dimineata!Deja a fost si la polititie sa facut analiza sangelui si sa intocmit un dosar,Are cumva sansa sa fie condamnat cu suspendare?Credetti ca daca ajung la intelegere cu cetateanul accidentat sunt mai multe sanse in favoarea baiatului?Si ce modalitate legala ar fi sa am certitudinea ca nu-l despagubesc de doua ori,adica sa dau acum bani si apoi el totusi sa depuna plangere, apoi in instanta sa-mi mai ceara odata.imi eteribil de greu si asa va rog indrumati-ma cum sa procedez! Multumesc!
Conducerea fara permis este infractiune, si nu vad cum intelegerea cu batranul ar evita-o. La fel si parasirea locului accidentului. Nu stiu daca vatamarea se inchide la intelegerea partilor...
Ce fel de scoala ajutatoare? De ce handicap sufera?
scoala de educatie incluziva,dupa moartea tatalui nu a mai vrut la scoala chiulind,a ramas un an repetent si directorul scoli impreuna cu psihologul scolii si politia mi-au propus aceasta varianta.Nu are nici un handicap,doar ca a fost operat re cord la 9 ani,avand o malformatie cardiaca din nastere[2 gauri].E acolo din clasa a5-a ,de la11 ani.Stiu ca-l judeca dar ma intrebam totusi daca are vreo sansa de a i se da cu suspendare?In ce ma priveste ba buiesc ca o sa platesc daunele ce le va cere victima.Voi fi nevoita sa dau toti banii odata? Va multumesc anticipat!