avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Decizia de a reface o expertiza
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Decizia de a reface o expertiza

in 2006 s a facut o expertiza topo, in 2010 instanta de control constata ca planul parcelar atasat la expertiza aceasta nu corespunde cu planul parcelar depus de mine pt comparatie si decide ca EXPERTIZA SA SE REFACA
cum era legal, expertiza sa fie refacuta de acelasi expert care o masluise sau sa se faca o noua expertiza de un alt expert si cu alti bani?
A reface -a face din nou ceva rau facut, a schimba, a aduce la starea normala
multumesc!
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 08:37, 15 Octombrie 2014
Sa inteleg ca ma considerati pe mine turc, ca nu cunosc dosarul dvs. si ce scrie in el ? La fiecare mesaj veniti cu precizari noi.
Ramane valabil tot ce am scris anterior.
Daca nu erati de acord, sa platiti dvs. expertiza noua, dispusa de catre parchet, nu trebuia sa o faceti. Aceasta trebuie platita de catre parchet si recuperati ulterior banii de la partea care a pierdut procesul. Este adevarat, ca din lipsa de fonduri, parchetul plateste mai greu expertii.
Nu am motive sa ma supar, poate doar, ca imi ia ceva timp, sa inteleg ce doriti. Poate nu ati inteles din regulamentul forumului, ca activitatea desfasurata de consultanti/ moderatori, pe forum, nu este platita, ci benevola, doar din dorinta acestora de a ajuta cu un sfat pe cei care au nevoie.
Daca doriti un sfat corect este bine sa furnizati elemente clare, fara a face alte comentarii (poate nu cele mai potrivite) legate de terti, neimplicati in cauza dvs.
este si de data asta ceva nou - noua plata a expertizei a fost refuzata de mine timp de un an si jumatate, cat si de parati
S a gasit modalitatea ca banii sa vina de la insp jud al politiei
"Organul" de cercetare a zis ca nu i primeste procurorul dosarul fara expertiza si atunci acesta a facut demersuri sa l ajute IPJ(???)
dupa un an si jumatate a obtinut banii de expertiza, si atiunci ce fel de expertiza trebuia sa iasa?
El, organul de cercetare este politist in comuna unde primarul a modificat planul parcelar despre care am vorbit si sta in aceiasi localitate cu tatal procurorului de caz
Bine ca nu puteti vedea ce demat este in dosarul respectiv
Expertul a fost adus de masina MAI pt expertiza
Cand am fost anuntata de organul de cercetare ca s a primit banii, mi a reprosat ca pt banii acestia a pierdut 3 zile din concediu de odihna si nu se cade ca el sa lucreze degeaba
In fine, astea sunt alte treburi grele cu care ma confrunt
In ceeace priveste daca eu sunt sau dvs sunteti turc, este de bine, in afara ca nu prea ne intelegem unul cu altul
Ma confrunt adesea cu raspunsuri care nu au nici un dram de efect asupra a cat vreau eu sa stiu Poate sa fie si de la faptul ca am lipsit de la lectia - cand se pune virgula
Sunt suparata pt toate nedreptatile ce m i se fac
MI a luat proprietatea pt care detineam TP si m a indatorat cu o multime de bani pt cheltuieli , datorita faptului ca am criticat mereu solutiile date de ei
asa cum spun eu, au facut front comun impotrica dreptatii mele
Traficul functioneaza bine, un judecator a fost secretar la comuna primarului care modifica acte oficiale ilegal , apoi a devenit judecator
Acum tine spatele si incurajeaza abuzul
Cu multumiri!
Din pacate, nu aveti alta solutie, decat sa deschideti actiune penala impotriva tuturor celor care dupa parerea dvs., va nedreptatesc intr-un fel sau altul. Exista riscuri, asa cum am amintit si anterior, sa depuneti dovezi, care sa va sustina punctul de vedere, altfel actiunea se poate intoarce impotriva dvs.
Daca raspunsurile primite nu sunt utile pentru dvs., "nu va satisfac" (dupa cum mentionati), nu inseamna ca nu sunt corecte si nu respecta legea in vigoare. Va inteleg nemultumirile, ca om, dar nu pot eu influenta in niciun fel, actiunea unei autoritati publice.
Daca s-a dispus "refacerea expertizei" inseamna ca acelasi expert va face expertiza care va raspunde obiectiunilor facute de dvs. Daca instanta dispunea o alta expertiza,aceea se facea de un alt expert si v-ar fi obligat sa depuneti onorariu provizoriu (daca dvs ati cerut o noua expertiza)
instanta sup a dispus refacerea expertizei, insa Parcheyul a stabilit din proprie initiativa, incalcand obiectivele date, sa sw faca o noua expertixa
Prin aceasta expertiza s-au produs diferente mari intre realitate, documentele de proba, cat si intre documentele intocmite de expert, care nu se coreleaza intre ele
Nimeni nu a cercetat aceste diferente, procurorul doar a copiat tot ce a scris expertul in concluzii
Acum procesul d
a incheiat, dar nimeni, absolut nimeni nu a administrat vreo proba din dosar in afara de rap de exp

Alte discuții în legătură

Front comun pe baricadele magistraturii de la b dogarudobra dogarudobra sunt speriata de cheltuielile judecatoresti deoarece am avut opinii critice \\"in direct\\" vis a vis de modul cum de judeca la indtantele de la B, s-a facut ... (vezi toată discuția)
Obiectiuni raport de expertiza- cerere refacere expertiza ContSters337674 ContSters337674 In acdrul procesului de partaj judiciar , am cerut rfacerea expertizei tehnice asupra cladirii , deoarece am semnalat o neregula in senbsul ca expertul cu ... (vezi toată discuția)
Accident rutier georgel12 georgel12 buna seara...pe data de 28.04.2012,am avut un accident de circulatie...circulam pe un drum cu prioritate,avand in auto inca 3 persoane...intr-o intersectie,un ... (vezi toată discuția)