avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Modificare act constitutiv asociatie de parinti
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Modificare act constitutiv asociatie de parinti

buba ziua! scoala generala la care invata fiul meu are o asociatie de parinti, ai carei membri fondatori (asociati), patru la numar(tot ei alcatuind si consiliul director
) nu mai doresc sa faca parte din asociatie intrucat copii lor au terminat de cativa ani scoala generala.
acum soala doreste sa numeasca alt presedinte, ca sa poata avea un reprezentand legal al asociatiei, sa nu mai alerge pentru semnarea actelor dupa acei parinti.
sa inteleg ca trebuie sa formulam o cerere de inscriere a modificarii a actului constitutiv si al statutului la instanta? in sensul ca fondatorii se retrag si se acorda calitatea de asociati altor parinti?
procedural in legatura cu aceasta modificare ma puteti ajuta?
Cel mai recent răspuns: tinan , utilizator 10:41, 13 Noiembrie 2015
ionescucarmen a scris:

Ne poate ajuta cineva in legatura cu legislatia din invatamant? in sensul posibilitatii angajarii unei persoane prin asociatia de parinti care sa ajute invatatoarea la clasa 0? tot insist pe problema asta, pentru ca sunt 31 de copii in clasa! multumesc

Buna ziua,

Avem aceeasi situatie la noi in scoala, se doreste angajarea unei persoane pentru a ajuta invatatoarea in afara orelor de curs (in pauze sau la ora de educatie fizica).

Legal, este posibil? Dvs. ati reusit sa angajati acest ajutor pentru doamna invatatoare?

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie parinti cpaula cpaula In data de 20 aprilie 2012 am trimis un e-mail catre scoala in care invata fiul meu, rugandu-l pe D-nul Director sa informeze parintii din scoala de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea partiala a membrilor fondatori in asociatie. nidus nidus Buna ziua! Avem o asociatie, in domeniu educational, infiintat in 2001. La infiintare s-a trecut ca membru fondator un numar mare de asociati/ fosti ... (vezi toată discuția)
Despre ong-uri ARKzad ARKzad dupa o scurta perioada de la infiintarea unui ONG, inscris in reg.ONG pe tara si avand deschis cont in banca,activitatea este intrerupta din cauza ... (vezi toată discuția)