avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Audiere ca suspect intr-o infractiune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Audiere ca suspect intr-o infractiune

cind esti audiat ca suspect intro posibila infractiune cel mai bine e sa nu declari nimic?
Cel mai bine este sa fiti asistat de avocat care sa aprecieze daca este oportun sa va prevalati de dreptul la tacere in functie de situatia concreta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarație martor, faptuitor audiat prima data ca și martor ... viorelv viorelv Declarație faptuitor audiat prima data ca și martor are dreptul de a nu da nici o declarație, de a se prevala de dreptul la tacere (vezi toată discuția)
Reclamat si audiat ca martor! Warmachine Warmachine Buna ziua! Am o cunostinta care a fost reclamat de un vecin ca i-a distrus un gard. Organele de politie l-au chemat pe reclamat si l-au audiat in calitate de ... (vezi toată discuția)
Am fost prins deținând droguri de risc, mi s-a întocmit dosar penal iar până în prezent am fost citat și audiat ca martor. ce se poate întâmpla în continuare? nume123 nume123 Salut, am fost prins dintr-o prostie detinand un 0,8 de marijuana, acestia l-au trimis la laborator, am recunoscut ca am ce e, si ca am calitatea de martor? ce ... (vezi toată discuția)