avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare-cumparare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare-cumparare casa

Buna ziua,va rog frumos daca se poate o lamurire: sunt posesoarea unei locuinte pe care vreau sa o cedez surorii mele prin contract de vanzare-cumparare,deoarece din cate stiu numai in acest caz nu mai are dreptul nimeni sa atace hotararea mea.Problema este ca sora mea nu are bani sa-mi achite contravaloarea acestei locuinte,in situatia asta pot face tranzactia??multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:57, 4 Octombrie 2014
Vreti sa o cedati sau vreti sa o vindeti adica sa obtineti de la sora dvoastra valoarea de piata a locuintei ?

Daca nu are banii atunci cum vreti sa faceti tranzactia?:hm:

Ori o donati ori o "vindeti" si sora sa va plateasca numai impozitul pe care trebuie sa il platiti la vanzare plus cheltuielile notariale.
Cine ar putea ataca hotararea dvs ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedarea dreptului deproprietate in favoarea unui minor mamaly mamaly Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca exista vre-o varianta prin care, in cadrul unui divort de comun acord se poate ceda dreptul de proprietate copilului care ... (vezi toată discuția)
Declaratie notariala ? Dafina M Dafina M Buna seara, Am dobandit o casa prin succesiune impreuna cu inca 2 surori. Una dintre ele a cedat cota parte in favoarea mea, deoarece ea este plecata ... (vezi toată discuția)
probleme legate de succesiune,testament... Cezar66 Cezar66 Problema sta in felul urmator... Tatal meu este fff.bolnav.Tatal meu detine impreuna cu mama mea un apartament si o masina veche.In momentul in care tatal meu ... (vezi toată discuția)