avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cesionare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cesionare firma

buna ziua vreau sa cesionez o firma si am o mica intrebare, firma are datorii catre un distribuitor pe care vreau sa le platesc dar firma mai are datorii si catre ORANGE si intrebarea este datoriile catre ORANGE le cesionez eu sau raman la vechiul proprietar al firmei gen imprumutul la banca ca administratotul dupa ce vinde, radieaza firma etc ramane sa plateasca in continuare acea rata, deci pe contractul cu ORANGE nu are ceva de genul, multumesc frumos si astept un raspuns!
Ultima modificare: Duminică, 5 Octombrie 2014
StrViorel, utilizator
Cel mai recent răspuns: StrViorel , utilizator 01:48, 7 Octombrie 2014
cesionarea unei firme este de fapt o vanzare cumparare. Pleaca o parte si vine alta in firma. Veti prelua firma cu toate activele si pasivele sale. Puteti face un audit financiar inainta sa o preluati, pentru a stabili activele si pasivele firmei ca sa vedeti situatia firmei.
multumesc frumos o sa verific

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare firma simion nicoleta simion nicoleta buna ziua as vrea sa preiau o firma de la cineva care pleaca din tara firma are ceva datori la stat si la furnizori intrbarea mea este daca preiau aceasta ... (vezi toată discuția)
Preluare spalatorie auto cluj-napoca cu datorii !!! lenart denes lenart denes Intentionez preluarea unei spalatorii auto (afacere cu personal , firma cu tot) , situat in parcarea unei SUPERMARKET din Cluj-N.. Firma are restante catre ... (vezi toată discuția)
Vreau sa vand/donez o datorie statesilviudaniel statesilviudaniel Buna ziua, De curand am luat un imprumut de la o firma nebancara. In urma unor neantelegeri cu firma respective am decis sa nu le ma platesc. Fiarma a vandu ... (vezi toată discuția)