avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale taxa pe cladiri
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

taxa pe cladiri

Direcţia de Sănătate Publică închiriază un spaţiu pentru un cabinet medical în care se desfăşoară activitate medicală. Cine datorează taxă pe clădiri?
Cel mai recent răspuns: ContSters178043 , utilizator 19:52, 23 Decembrie 2010
uzantele impun ca taxele sa fie platite de proprietarul imobilului, insa, prin contract, partile pot deroga de la aceste prevederi. Verificati ce prevede contractul de inchiriere.
Legea prevede scutire doar pentru institutii publice, restul contribuabililor sunt obligati sa declare cladirile primite cu chirie sau concesiune si sa plateasca impozit !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinet medical individual nicollettaB nicollettaB daca Unitatea Administrativ Teritoriala inchireaza un spatiu unui cabinet medical individual ( medic de familie )si un alt spatiu unui cabinet stomatologic ... (vezi toată discuția)
Plata impozit cladire pdmarian pdmarian Am un contract de inchiriere intr-o cladire detinuta de primaria capitalei. Astazi am primit din partea primariei de sector, Decizia de impunere pe anul 2018 ... (vezi toată discuția)
Chiriasii platesc impozitul pe cladire? AlinaLavinia AlinaLavinia Sotul meu lucreaza ca stomatolog intr-un Dispensar de provincie impreuna cu alti 2 medici de familie. Primarul Comunei a trimis vorba ca un angajat al Curtii ... (vezi toată discuția)