avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

buna ziua sunt in proces de divort, unul foarte complicat deoarece sotul nu este in tara nu am bani suficienti pentru a plati un avocat(incerc cu ajutorul unui jurist sa ma reprezit singura),am un baietel de 6 ani in intretinere (ma descurc greu din cauza salariului mic),iar ca situatia sa fie si mai grea la sfarsitul lunii asteia adica octombrie trebuie sa parasesc locuinta unde stau acum cu baietelul si nu am unde sa ma mut. Intrebarea mea este ce e de facut in situatia mea. Am depus cerere la primaria din localitate pentru a obtine o locuinta de servici fiind angajata acelei institutii dar mi s a refuzat pe motiv ca am avut locuinta proprietate personal. Am avut un apartament un apartament cumparat cu credit bancar dar din cauza crizei si a situatiei familiare nu am putut onora acel credit iar apartamnetul a fost vandut la licitatie. Va multumesc anticipat si scuze pentru eventualele greseli de ortografie(emotiile)
Cel mai recent răspuns: Vicky1 , utilizator 20:24, 10 Octombrie 2014
Oricand cu mare drag. Fii tare orice s-ar intampla. Mereu gasesti o solutie.

Poate iti poti gasi un loc de munca mai bine platit pentru a face fata cheltuielilor.

Nu te lasa, ingerasul tau merita o mami senina si optimista langa el!
momentan sunt si in cautarea unui loc de munca mai bine platit dar din pacate este asa de impamantenit sistemul de pile si relatii ca nu mai conteaza daca esti om sau nu, indiferent de domeniu, am terminat anul trecut Scoala postliceala Dimitrie Cantemir profilul asistent medical generalist si nu am gasit nimic.O seara placuta iti doresc
Cu asa scoala poti sa te angajezi ca si bona. Sunt foarte multe familii care cer pregatire medicala mai ales pentru sugari.
Poti apela la o agentie de bone si ei te vor ajuta.
Gasesti o solutie intotdeauna, nu uita asta.
O seara placuta si tie si multa bafta! Iti tin pumnii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzufruct viager - credit banca pusapopescu2013 pusapopescu2013 Locuiesc cu uzufruct vager intr-un apartament. Am un credit bancar si sunt in litigiu cu banca. Dupa noile legi ale bancilor exista vreun risc pentru persoana ... (vezi toată discuția)
Divort / credit / minori ContSters315377 ContSters315377 Buna ziua Inainte de a lua o decizie finala (nu stiu daca divortam sau nu - adica sotul ar cam pleca dar il cam tin copiii si...creditul) as vrea sa stiu cam ... (vezi toată discuția)
Datorii catre asociatie-apartament executat silit vicar vicar Buna ziua La noi in bloc exista un apartament cu mari restante la intretinere. Asociatia a castigat procesul in instanta,dar se pare ca nu a fost suficient ... (vezi toată discuția)