avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general SRL sau II ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SRL sau II ?

sotul meu are o firma micuta (SRL) de reparat biciclete si are un singur angajat. intrebarea mea e urmatoarea: ar fi mai " avantajos" sa-si inchida srl-ul si sa-si faca deschida II? nu are datorii la stat, e cu darile la zi. firma e din 2012 si are pierdere mare, dar am fost nevoiti sa trecem pe 3% din venituri. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 07:36, 6 Octombrie 2014
Ramaneti pe SRL este mai avantajos daca dati faliment raspunderea este limitata, daca treceti pe II si o dati in bara va pierdeti casa. Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre noul impozit pe venit Jenu68 Jenu68 Buna ziua! Apreciez existenta si utilitatea sfaturilor dumneavoastra. Va rog frumos sa ma orientati in noile conditii pentru ca, dupa cum vad eu, s-ar putea sa ... (vezi toată discuția)
Nu stiu cum sa fac! rorica rorica Am o problema.Mare. Vreau sa inchid un SRL, care are ca ob. de activitate comertul cu amanuntul. Am acest SRL luate 2 leasinguri. 1.Ce se intampla cu ele ... (vezi toată discuția)
Insolventa la cererea administratorului ContSters106401 ContSters106401 Buna.Avem un srl care are datorii la stat de 40000 lei si nu dispunem de bani pentru a stinge datoria.Afacerea nu mai merge dar avem un credit contractat la o ... (vezi toată discuția)