avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Amenda declaratii nedepuse
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Amenda declaratii nedepuse

Cat este amenda pentru nedepunerea D301 si D390? Daca am mai multe declaratii nedepuse, amenda este pentru fiecare declaratie in parte sau pentru toate?
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 13:44, 8 Octombrie 2014
Buna ziua,

Pentru declaratia 301, amenda este de la 1.000 la 5.000 lei(CPF, art.219, alineatul 2, litera d); pentru declaratia 390, amenda este de la 1.000 la 5.000 lei(CPF, art 219^1, alineatul 2 litera a).

In cazul in care platiti in 48 de ore, puteti plati la jumatate din minimul amenzii. In general se plateste o singura amenda, si se acorda un avertizment pentru celelalte, insa depinde de organul fiscal de care apartineti si atitudinea functionarului.

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia de impozit pe profit nedepusa aelenacristina aelenacristina buna ziua,eu am deschis o firma pe 6.12.2012,este inactiva,fara punct de lucru declarat...mi-a sosit acasa un plic ca am intarziat cu declaratia anuala pe ... (vezi toată discuția)
Chelt nedeclarate in d 390 - limita minima marianasim marianasim Buna ziua, As dori sa stiu daca exista , reglementat legal undeva, vreo limita minima pentru cheltuielile (serviciile) nedeclarate in D 390 ? Care este acea ... (vezi toată discuția)
Impozit dividende martady martady Buna ziua Va rog dacă mă poate ajuta cineva cu un răspuns la întrebarea: Cât este amenda dacă nu am trecut impozitul pe dividende in declaratia 100 ... (vezi toată discuția)