AVLIL a scris:
Nu aduceti copilul ca argument, nu are nicio legatura. Faptul ca parintii au decis (pot decide) ca de programul de instanta se va tine cont partial e un lucru care nu are legatura cu copilul.
Copii fericiti va doresc!
Deci argumentul cu copilul cade. Nu exista in aceasta ecuatie copilul.
Multumesc, deja copilul meu are 21 de ani, a trecut prin "vizitele lipsa" ale tatalui, acum este bine merci, si se intreaba ce rost a avut acel program, daca tot nu a fost respectat de tatal ei si pe noi doua ne-a impiedicat sa ne facem weekendurile sau sarbatorile frumoase. Asta este o alta poveste de viata, inveti sa faci mancare mancand intai.
Referitor la gaini si gaste (adica la ferma bunicilor), sau lectia de biologie (care ii poate fi mai folositoare unui copil crescut intr-o cutie de chibrituri numita garsoniera confort trei), ce putem spune de aceasta?
"Dispozițiile art. 14 din Legea 272/2004 consacră dreptul fundamental al minorului de a "menține relații personale și contacte directe cu părinții, rudele, precum și cu alte persoane față de care copilul a dezvoltat legături de atașament”"
Deci, ati spus sa nu aduc copilul ca argument, dar copilul nu este un "robot", are afinitati, sentimente, este capabil sa isi iubeasca bunicii si gainile de acolo, Ce daca rad curcile de el, se joaca in aer liber, nu este constrans. Un psiholog ar recomanda aceste iesiri la tara, in aer liber, exact pentru a relationa cu animalele, cu pasarile, a invata "biologie" pe viu, nu din carti.
Un animal sau o pasare poate ajuta un copil aflat in aceasta situatie foarte mult.
Pisica mea a ajutat-o pe fata mea sa indure istericalele si plangerile pe la politie pe care mi le facea tatal ei, cand venea cand vroia el (stateam si doua ore imbracate pana sosea, nu conta, daca asa dorea domnul, nu?).
İ-am citit fetei mele. Stiti ce mi-a spus referitor la venitul in alte zile? Ca dezorienteaza copilul, il obisnuieste sa fie dezorganizat. Si credeti-ma, a trecut prin multe.