avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale nepublicare AGOA si AGEA in Monitor Oficial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

nepublicare AGOA si AGEA in Monitor Oficial

Societatea comerciala SA x nu transmite la Camera de comert hotarirea AGEA si AGOA iar aceasta nu se publica in Monitorul Oficial partea IV:
-care este termenul limita de transmitere ?
-se mai poate actiona in justitie hotaririle luate ?
-devin acestea nule ?
-cine se face raspunzator de nepublicare si poate fi actionat in justitie ?
Cel mai recent răspuns: fany62 , utilizator 10:16, 27 Mai 2009
potrivit Legii 31 pt. a fi opozabile tertilor hot AGA se depun la ORC si se publica in M.of. in termen de 15 zile ,prin grija C A. respectiv a presedintelui C.A. Hotararile pot fi atacate in justitie in termen de 15 zile de la publicarea in M.Of.
Publicarea in M.Of. are ca efect opozabilitatea fata de terti dar hot Aga nepublicate nu sunt automat nule .
Pt. nedepunerea la ORC in termenul de 15 zile (nedepunerea in acest termen constituie contraventie e drept ) ORC poate aplica amenda cand merg sa o depun ? S-a lovit cineva de probl asta ?
Ultima modificare: Luni, 25 Mai 2009
ContSters56278, utilizator
Da asta prevede Legea 31 dar eu cum pot depune opozitie la ORC daca nu a fost publicata ? Ce posibilitate am de a o ataca ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen opozitie hotarare aga Andreea Istrate Andreea Istrate In situatia in care eu, tert de o societate, doresc sa atac o hotarare aga/decizie asociat unic prin care s-a stabilit sediul societatii intr-un imobil ... (vezi toată discuția)
Opozitie la cesiune parti sociale. ovidiuhanzu ovidiuhanzu Buna ziua ! In fapt este vorba despre cesionarea partilor sociale ale unui SRL, aceasta facandu-se in data de 25.06.2010, prin contract notarial si AGA ... (vezi toată discuția)
Termenul de opozitie de la cesiune este la fel la sa ca si la srl?? adela05 adela05 in situatia in care un SRL care este actionar in cadrul unui SA cesioneaza toate actiunile pe care le detine in SA catre o ps fizica (care este asociat unic in ... (vezi toată discuția)