avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie ilegala pe limita de hotar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie ilegala pe limita de hotar

Buna ziua. Am construit pe limita de hotar o bucatarie si o baie + mansarda. Totul este pe structura de lemn dar are si fundatie. Acum vreau sa intru in legalitate dar vecinul nu vrea sub nici o forma sa imi dea acord notarial. Exista vreo alta cale legala de a intra in legalitate ? Nu am geamuri spre proprietatea lui, nu se scurge apa le el in curte. Multumesc
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 17:11, 13 Octombrie 2014
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Singura varianta este sa cadeti la pace cu vecinul si sa va dea acordul. Altfel veti fi obligat sa demolati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie garaj zambet zambet Buna ziua, Vreau sa-mi construiesc un garaj in curte. As dori sa stiu la ce distanta fata de gardul ce ma desparte de vecin am voie sa amplasez aceasta ... (vezi toată discuția)
Distanta dintre cladiri dana_silvy dana_silvy Buna dimineata ! As dori sa stiu daca construiesc un garaj , in curtea mea, care este imprejmuita de ziduri de beton , trebuie sa las distanta de la zid , ... (vezi toată discuția)
Amplasare constructie mine58 mine58 Buna ziua , As dori sa construiesc o casa la tara si as dori sa -mi spuneti care e distanta minima obligatorie fata de linia de hotar a propietarului ... (vezi toată discuția)