avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prezumtia de autenticitate vs. prezumtia de nevinovatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prezumtia de autenticitate vs. prezumtia de nevinovatie

Daca in proces cu politia rutiera, politia nu are proba video, si mizeaza doar pe prezumptia de autenticitate a agentului constatatot, nu exista martori, respectiv nici eu nu am nici o proba.nici martor.....care sunt sansele de castiv in proces cu ei ?
Pe fond am pierdut, in aceasta stare de fapt, si urmeaza sa fac apel la tribunal. Am sanse de castig daca o sa-mi iau si avocat????
Multumesc anticipat de parered......
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:00, 10 Octombrie 2014
Ideal ar fi fost sa aveti angajat av la fond,care ar fi redactat contestatia,v-ar fi invatat ce probe sa administrati etc.Solicitati macar o consultatie,prezentati solutia de la fond si vedeti ce sfat vi se ofera.Fara a cunoaste detalii despre speta dvs,fara a citi sentinta judec,nimeni nu va poate spune ce sanse aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la sentinta pe fond la proces verbal de contraventie pierdut ALIN_33 ALIN_33 Ieri am avut a 2-a infatisare la proces in Sebes pentru anulare proces verbal de contraventie . Desi politia nu a prezentat nici o proba video, a folosit doar ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala ovidiu.dumitrescu@gmail.com ovidiu.dumitrescu@gmail.com Am fost implicat intr-un accident rutier, find lovit din spate de o alta masina ; dupa incheierea PV am ramas stupefiat de faptul ca Ag constatator(recte ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis 60 de zile. proces pierdut definitiv, cai extraordinare de atac mihai114aadrian mihai114aadrian buna ziua, in anul 2014 in orasul Giurgiu, ma deplasam cu masina pe bld. Dacia unde brusc imi sare in fata un caine, evitand-ul am ajuns cu masina pe ... (vezi toată discuția)