avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de munca

Sunt angajata la o firma de peste 1 an si nu am carte de munca. Pe contract sunt trecute 2 ore /zi. Ar trebui sa imi faca carte de munca sau nu...Sefa imi spune ca s-a schimbat codul muncii si nu se mai fac Carti de munca dar din cate m-am intersat inca se mai fac. va rog frumos sa ma ajutati. va multumesc!
Cel mai recent răspuns: madalyna , utilizator 15:45, 29 Iulie 2005
Daca locul de munca de baza este acesta, trebuie sa iti faca carte de munca. Carti de munca inca se mai fac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent carte de munca balint lucia balint lucia Va rog sa ma ajutati, in legatura cu urmatoarea problema: din 2007 pina in ian 2009 am fost angajata la o firma cu norma intreaga si unde aveam si cartea de ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma cu un sfat razvan_riky razvan_riky buna seara. am si eu o intrebare si va rog daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi: in noiembrie anul trecut am plecat de la firma la care am ... (vezi toată discuția)
Restructurare - urgent!!!!! silvia_alina silvia_alina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: [b]azi, 16.03.09 [/b]am prinit o adresa (care nu are nume) de la angajator in care scrie ... (vezi toată discuția)