avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contract cu Apa Nova nereziliat la timp
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contract cu Apa Nova nereziliat la timp

Buna ziua!Pe scurt,problema mea ar fi in felul urmator:Mama mea a detinut pe numele ei un contract cu ApaNova pt.un imobil cu 5 apartamente,5 familii.Lunar incasa si platea facturile,imobilul avand doar un apometru.In anul 2007 am vandut acel apartament si nestiind de contractul pe numele ei nu l-am reziliat.Recent a primit la cutia de scrisori o adresa prin care i se comunica faptul ca este obligata sa depuna intampinare intr-un proces cu ApaNova,ea avand calitatea de parata,avand de plata facturi restante 2009-2014 in valoare de 18000 lei.
Ce credeti ca e de facut?
Cel mai recent răspuns: ratanmaria , utilizator 19:50, 8 Octombrie 2014
sa demonstrati ca imobilul a fost vandut si nu dvs sunteti cei care au consumat serviciile Apa Nova. sa verificati si modalitatile de calcul ale facturilor cu penalitatile acestora
Multumesc!Tocmai sunt pe cale de a redacta cererea de intampinare si voi atasa evident si copii dupa actul de vanzare-cumparare!
Ma puteti ajuta,va rog mult cu un nr de articol pe care sa imi pot baza aceasta intampinare!
Mii de multumiri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racord separat apa nova andreeamira andreeamira Va scriu in speranta ca ne-ati putea ajuta cu un sfat in privinta problemei cu care ne confruntam. Situatia sta in felul urmator: eu si sotul meu locuim ... (vezi toată discuția)
Rău-platnici apanova Sorina1986 Sorina1986 Buna ziua Locuiesc într-un imobil cu alți 2 locatari. Curtea este comună, aparținând Icralului, eu sunt chiriaș la Icral, ceilalți 2 sunt proprietari. ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi achit apa consumata real. perlutina perlutina Am o proprietate intr-o vila cu inca 4 proprietati. Contractul de apa este pe numele unuia din proprietari , intr-un imobil unde nu este constituita asociatie ... (vezi toată discuția)