avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Drept schimbare de declaratie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Drept schimbare de declaratie

Sunt citata intrun proces de proxenetism in calitate de parte vatamata daca imi schimb declaratia ce mi se poate intampla si dak am nevoie de un avocat
Cel mai recent răspuns: gabygabriela1986 , utilizator 18:36, 8 Octombrie 2014
Bine ar fi sa discutati cu un avocat inainte, chiar daca nu il angajati pentru dosar.
Va multumesc pentru raspuns dar as dori sa stiu ce consecinte ar fi pentru.mine daca o schimb si am omis k nu ma pot prezenta la proces deoarece nu sunt in romania si nu am posibilitate financiara de a calatori ma pot amenda pentru neprezentare
Ultima modificare: Miercuri, 8 Octombrie 2014
gabygabriela1986, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare in instanta ContSters348022 ContSters348022 Buna seara sunt citata intrun proces de proxenetism ca parte vatamata am primit pana acu 3 citatii deoarece sunt momentan in strainatate nu mam putut prezenta ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara printesika1988 printesika1988 ma numesc xx si am 2copii sunt sunt despartita de tatal lor .si akum suntem in proces penal pt neplata pensie alimentare ..primul proces a fost pe 4 dec ... (vezi toată discuția)
Citatie,serviciul politiei rutiere luckas luckas am primit o citatie de la serviciul politiei rutiere an cutia postala cu un anumit termen de prezentare la dansii,eu ridicand citatia de la posta dupa termenul ... (vezi toată discuția)