avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Neprezentare in instanta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Neprezentare in instanta

Buna seara sunt citata intrun proces de proxenetism ca parte vatamata am primit pana acu 3 citatii deoarece sunt momentan in strainatate nu mam putut prezenta as vrea sa stiu ce pot pati dak nu ma prezint imi pot da mandad de aducere va multumesc
Avand in vedere ca sunteti parte vatamata si aveti tot interesul ca procesul sa se solutioneze favorabil pentru dvs., ar fi indicat sa angajati un avocat sa va reprezinte in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept schimbare de declaratie gabygabriela1986 gabygabriela1986 Sunt citata intrun proces de proxenetism in calitate de parte vatamata daca imi schimb declaratia ce mi se poate intampla si dak am nevoie de un avocat (vezi toată discuția)
Proces stabilire domiciliu minor, sanse de castig cat mama nu se prezinta horisti horisti buna ziua ,am pe rol un proces de stabilire domiciliul minor la mine, am avut prima infatisare la proces ,eu fiind reclamantul ii proces...-la proces pirita nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Dedinu Dedinu Am fost chemat la martor intr un proces de proxenetism , vreau sa spun ca nu am avut nici o legatura cu persoana in cauza , doar am telefonat , am ajuns la ... (vezi toată discuția)