As dori sa stiu cum se face fuziunea a 2 ONG uri , respectiv a 2 asociatii sportive !!! Stiu in mare pasii de urmat dar nu stiu procedura financiar contabila si ce acte se depun la tribunal !?
Va multumesc
P.S. Am postat si pe bursa , dar cine poate rezolva aceasta fuziune , astept oferte si aici pe forum.
Fuziunea va fi prin absorbtie sau prin contopire? Reglementarile legale exprese sunt foarte ”subtiri” ( art. 234-235 COd Civil si art. 34^1 si 34^2 din OG 26 / 2000). Daca sunt asociatii, competent nu este tribunalul, ci judecatoria. Actele difera dupa cum este contopire sau absorbtie...
fuziunea este prin contopire , sunt doua asociatii sportive , si , da , aveti dreptate , este la judecatorie ...insa doresc sa stiu etapele, exact, si proceduri , mai ales pe latura financiar-contabila !?? se fac bilanturi de dizolvare - lichidare pentru fiecare asociatie sau expertize de specialitate , cum se depun la dosar !? hotararile de fuziune sunt facute , statutul noii asociatii este facut , rezervare de nume este , ...ce ar mai trebui si sub ce forma ...multumesc !... sau daca are cineva o oferta pentru a face si a termina aceasta fuziune , astept oferte , pentru Reghin , Mures